2777
2789
عنوان

زردی طولانی شده

695 بازدید | 24 پست

سلام

بعد از کلی بالا و پایین بالاخره به خاطر قند باردای گفتن باید بارداری ختم کنبم و ۳۸ هفته بستری شدم، اول دارو دادن برای طبیعی و نشد یهو به خاطر ضربان قلب پسرن بردنم سزارین.

فرداش گفتن پسرم زردی داره و دلیلش تفاوت گروه خونی من با اونه، و حالت بدش اینه که من O هستم و اون Bاینجوری اوضاع سختتر میشه.

خیلی دردناک بود که NICUموند و من رفتم خونه واقعا نمیشد بمونم داغون بودم تمام بدنم پر خون و بتادین بود  و درد و بخیه هم که هیچ. خوشبختانه صبح زنگ زدن که خوبه و مرخصه، تو خونه فتو تراپی آوردیم و هر دو روز ویزیت پزشک شد تا ۷ونیم روزگی زیر نور بود.

بعد دستگاهو دادیم ولی ۱۰ روزگی دوباره زرد شد طوری که شکمش هم زردشد و دوباره دستور NICU دادن، چون طولانی شده زردیش و حالا به ۲۲ رسیده بود.

الان تو NICU هستم تا صبح که جواب آزمایشش بیاد و دلیل زردی طولانی شده مشخص بشه،

برامون دعا کنید

اگر تجربه ای دارید بگید...

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدم نو رسیده مبارک عزیز 

احتمالا از شیر شماست که بچه زردی اش پایین نمیاد دختر منم تا ۴۰ روز اینجوری بود اخر دکتر گفت شیر خشک بدم یه مدت زردیش رفت تا دوباره شیر خودم بدم 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
زردی طول کشیده میتونه بخاطر فاویسم یا کم کاری مادرزادی تیرویید باشه 

آره واسه همین آزمایش گرفتن صبح جوابش میاد

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
حتما شیرخشت و ترنجبین بده بهش. زردی سریع میاد پایین نه همدم اذیت میشی نه بچه

خودم خوردم اما به پسرم ندادم دکار گفت فقط شیر بده

قدم نو رسیده مبارک عزیز  احتمالا از شیر شماست که بچه زردی اش پایین نمیاد دختر منم تا ۴۰ روز ای ...

ن من شیرخشکم دادم ولی تا سه ماهگی زردی داشت پسرم

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️

مگه غربالگری تیرویید نداده؟ یا آزمایش ادرار این دو مورد مشکلی نباشه ایشالا چیزی نیس. من هر دوشون زردی ۱۷... بود متخصص قرص فنوباربیتال تجویز کرد.... در کل یکماهی طول میکشه کامل خوب شن

قدم نو رسیده مبارک عزیز  احتمالا از شیر شماست که بچه زردی اش پایین نمیاد دختر منم تا ۴۰ روز ای ...

آزمایش ندادین؟

آخه این یهو رفت بالای ۲۰ نگران کننده شد

پسر من فاویسم داشت  زردیش خیلی طولانی شد از اولین روز زایمانم تا ۳ماهگی زردی داشت

بهد تیروئیدو درمان کردن؟

ن من شیرخشکم دادم ولی تا سه ماهگی زردی داشت پسرم

خوب بررسی نکردن چرا؟ لابد بالا نمیرفته نه پسر من یهو رفت رو ۲۰

مگه غربالگری تیرویید نداده؟ یا آزمایش ادرار این دو مورد مشکلی نباشه ایشالا چیزی نیس. من هر دوشون زرد ...

غربال تیروئید رفتم جوابش نیومده، الان خون گرفتن ازش که آزمایش کنن آزمایش ادرارم گرفتن که ببینن عفونت داره یا نه