2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا نمیخاداز الان خیلی زوده....میتونی علائم و تابلو ها رو بخونی.....اگه خاستی بیاواتساپ سوالا رو بهت بدم...رایگان

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
یعنی با کلاسا بخوام بخونم وقت کم میارم؟

نه من میگم ممکنه تنبلی کنی نخونی کتابش ۲۰۰ صفحه هس بعد از ۴غلط بیشتر بزنی رد میشی.من اشتباهم این بود امتحان ایین نامه شهر عقب انداختم بعد کلی برای امتحان شهرم هزینه کردم کلاس برداشتم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
با کلاسا بخونم وقت کم‌نمیاد؟ سواای چی🤔

سوالای آیین نامه 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نه من میگم ممکنه تنبلی کنی نخونی کتابش ۲۰۰ صفحه هس بعد از ۴غلط بیشتر بزنی رد میشی.من اشتباهم این بود ...

آهان منظورتون اینه ک بخونم تا رد نشم

هزینش چقدره هر جلسه‌ی اضافه؟

آهان منظورتون اینه ک بخونم تا رد نشم هزینش چقدره هر جلسه‌ی اضافه؟

ببین من تابرم ۳ سری قیمتا گرون شد

مرداد ثبت نام کردم و شهریور ایین نامه دادم و چون یه سری اتفاقات خوب و بد تو زندگیم افتاد گواهینامم وسطای اسفند رسید دستم

کاری به اینش نداریم‌اول هرجلسه بود ۵۰وخورده باامتحان ۷۰ وخورده ولی بعدش یهو شد۱۰۰ وخورده باامتحان

الان بازم گرون شده خبر ندارم چقد از مربی بپرس

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
یعنی ممکنه تکرارب هم بیاد از سوالای قبلی؟

بله.. امتحانش ازهمین سوالا هست.. 17 نمونه سواله... مافقط همین سوالا رو خوندیم با علائم و تابلو ها... همون بار اول قبول شدیم... خودمو آجیم.... به چن تا از دوستان همین جا هم دادم نمونه سوالا رو...