2777
2789
عنوان

خواب عجیبم

102 بازدید | 29 پست

دوستان من پدر بزرگمو سه سال پیش بر اثر سرطان از دست دادم . هر از گاهی خوابشو میبینم . این سری براش یه صدقه بزرگ دادم بعد اومد بخوابم خیلی خوشحال و سرحال بود ازم خیلی تشکر کرد نمیدونم بابت چی گفت بزودی میای پیشم نگران نباش . خیلی ترسیدم وقتی از خواب بیدار شدم 

این خواب ها چقدر میتونه درست از آب دربیاد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیخوام نگرانت کنم ولی گفته میای پیشم میدونی ک یعنی چی؟

آره دیگه از همون میترسم .اون لحظه تو خواب نترسیدم اما از خواب ک پریدم وحشت کردم از یاداوری این حرفش . خواب ها میتونه حقیقی بشه؟ 

خاله ی من ده سال پیش خواب مامانم رو دیده گفته شهریور میایی پیشم

زمان مرگ تغییر میکنه

ولی خیراتی که براشون کردین بهشون رسیده

در ضمن اینکه زمان برای عالم کسایی که فوت شدن بازمان برای‌ما خیلی متفاوت هست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

صدقه بده 

من حدود ده روز پیش هرشب خواب مادربزرگمو میدیدم ک دارم باهاش غذا میخورم 

گفتم شاید ازدواج کردم شیرینی ندادم و خیرات نکردم براش این خوابو میبینم 

اما الان کرونا گرفتم و میگن شاید این خبرو خواسته بهت برسونه🥺😢

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
منم چند ماه پیش پدربزرگم همین رو بهم گفت وقتی بهش گفتم دلم براش تنگ شده 😄😄🤭 عمر دست خداست نگران ...

آره الان یادم افتادم .منم بهش گفتم دلم برات تنگ شده که اینو گفت  من واقعا نمیخوام بمیرم  

خاله ی من ده سال خواب مامانم رو دیده کفته شهریور میایی پیشم زمان مرگ تغییر میکنه ولی خیراتی که برا ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر من واقعا نمیخوام بمیرم خیلی آرزوها دارم دنیا خیلی بمن بدهکاره

آره الان یادم افتادم .منم بهش گفتم دلم برات تنگ شده که اینو گفت  من واقعا نمیخوام بمیرم   ...

نمیمیری از الان غم نگیره تورو افسرده بشی🤭

بخاط خیراتت اومده تشکر کنه 

مرگ دست خداست

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
صدقه بده  من حدود ده روز پیش هرشب خواب مادربزرگمو میدیدم ک دارم باهاش غذا میخورم  گفتم ش ...

نه عزیزم مطمئنم اینجور نیست . بهت قول میدم زودی خوب شی و تعبیر خوابت یه چی دبگه باشه 

خوابت مثل من معنادار نیست