2777
2789
عنوان

خواب عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 29 پست
خدا از دهنت بشنوه خواهر من واقعا نمیخوام بمیرم خیلی آرزوها دارم دنیا خیلی بمن بدهکاره

صدقه زیاد بده

نگران نباش

زمان اونا با ما خیلی فرق داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
صدقه بده  من حدود ده روز پیش هرشب خواب مادربزرگمو میدیدم ک دارم باهاش غذا میخورم  گفتم ش ...

بعضی وقتا میخوان بهت خبر بدن که مریض میشی 

شمام صدقه بده و خیرات کنین براشون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم مطمئنم اینجور نیست . بهت قول میدم زودی خوب شی و تعبیر خوابت یه چی دبگه باشه  خوابت مث ...

ن من ک نمیگم میمیرم ک 😅🤭بعدشم من مث تو از مرگ نمیترسم 🤭

خواب من تعبیرش رزق وروزی بود چون باهاش غذا میخوردم و نون میداد بهم 

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
میگن نباید این حرف رو به مرده بزنی تو خواب  حالا یه صدقه بده من که هنوز زنده ام 🤗

عجب غلطی کردم گفتما     

اصلا خیلی خوابم روشن بود مثل رویای صادقه بود . ایشالا عمر با عزت و طولانی داشته باشی عزیزم

عجب غلطی کردم گفتما       اصلا خیلی خوابم روشن بود مثل رویای صادقه بود . ایشالا ع ...

ممنون عزیزم 

نگران نباش یه صدقه و یه خیرات بده دیگه نگران هیچ چی نباش 

عمر و زندگی دست خداست

ن من ک نمیگم میمیرم ک 😅🤭بعدشم من مث تو از مرگ نمیترسم 🤭 خواب من تعبیرش رزق وروزی بود چون باهاش غ ...

نمیترسما . دلم برا عزیزام تنگ میشه تعلق خاطر شدیدی به خونوادم دارم . وگرنه حسم به مرگ ترس نیست . دل تنگیه

نمیترسما . دلم برا عزیزام تنگ میشه تعلق خاطر شدیدی به خونوادم دارم . وگرنه حسم به مرگ ترس نیست . دل ...

اینم یک ترس از مرگ محسوب میشه دیگ عزیزم 

منم از این میترسم 😢😔

ممنون عزیزم  نگران نباش یه صدقه و یه خیرات بده دیگه نگران هیچ چی نباش  عمر و زندگی دست خ ...

آره کلا عادت دارم به صدقه دادن . هرچند کم ولی عادت همیشگیمه . ایشالاهمونا بلا گردون عزیزام باشه 

ممنونم   

کروناعه باعث شده این حس بال و پر بگیره    

🥺🥺اهوم 

میشه برام دعا کنی؟ 🙏مامان و بابام نمیرن از جام میگن اگ تو گرفتی ماام بگیریم بدرک 

نمیرن روستا ک من اینجا دوا درمون بشم بدون استرس😫😩

🥺🥺اهوم  میشه برام دعا کنی؟ 🙏مامان و بابام نمیرن از جام میگن اگ تو گرفتی ماام بگیریم بدرک&nb ...

ایشالا همتون سلامت باشین عزیزم . خب اونا سنشون بالاس خطرناکتره براشون نباید اینکارو کنن. واکسن زدن؟ 

ایشالا همتون سلامت باشین عزیزم . خب اونا سنشون بالاس خطرناکتره براشون نباید اینکارو کنن. واکسن زدن؟& ...

پدرم واکسن زده 

لج کردن 

سنشون مامانم ۴۰بابام ۵۰

اما خب میفرستمشون چون داداشا سروصدا میکنن اعصابم خورد میشه