2777
2789
عنوان

چرا اینقد همه چی گرونه 😖😖😖

131 بازدید | 11 پست

همه چی گرون شده هیچی دیگه نمیشه عوض کرد  دس رو هرچی میذاری خداتومن پولشه ینی چی آخه من عاشق بچم یه ساله اقدامم میترسم برم دکتر آخه این چه وضعیه آدم از ایندش می‌ترسه چیکار باید بکنیم

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی چقدر درآمدتونه؟

ماهی 5 تومن یه حقوق ساده درسته اجاره نمیدیم درخواست آنچنانی هم ندارم ولی خب آدم از آینده بچش میترسه

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
ماهی 5 تومن یه حقوق ساده درسته اجاره نمیدیم درخواست آنچنانی هم ندارم ولی خب آدم از آینده بچش میترسه

ما ۳۸۰۰ 😂😂😂 ۲تومن هم قسط😂😂😂😂😂😂😂

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
کاری ک باید بکنی این ک دیگه اقدام نکنی و ی انسان دیگه رو هم تو این گرونی بد بخت نکنی

خیلی زمونه بدی شده واقعا ولی دخترم به شدت بچه دوس داره و حسرت میخوره که چرا داداش آبجی نداره

ما ۳۸۰۰ 😂😂😂 ۲تومن هم قسط😂😂😂😂😂😂😂

ماهم قسط دارم ماهی 1500 خیلی بی انصافی شده بچه دارین شما!؟ 

خیلی زمونه بدی شده واقعا ولی دخترم به شدت بچه دوس داره و حسرت میخوره که چرا داداش آبجی نداره

یعنی ی بچه دیگه هم داری اقدام برای دومی هستی تو این وضع؟؟ 😲😲

اون بچست نمیفهمه تو ک میفهمی چرا😭😭

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
پس اقدام نکن واقعا  چون بچه خرجش خیلی بالاس خیلی

خرج الانش مهم نیس مشکلی ندارم فقط  اینده جور کردن خونه و ماشین برا بچت که خواسته هاشو برآورده کنی 

یعنی ی بچه دیگه هم داری اقدام برای دومی هستی تو این وضع؟؟ 😲😲 اون بچست نمیفهمه تو ک میفهمی چرا😭😭

🤐🤐🤐🤐خو تک فرزند دوس ندارم

ماهم قسط دارم ماهی 1500 خیلی بی انصافی شده بچه دارین شما!؟ 

اره عزیزم نزدیک ۳سالشه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤