2777
2789
عنوان

بیایید درد و دل

134 بازدید | 32 پست

من باز اومدم با یه تاپیک درد و دل

دلم گرفته

دوست ندارم به اطرافیانم نشون بدم ناراحتیامو

برا همین جز اینجا جاییرو برا تخلیه ندارم

شمام بیایید بگید چرا دلتون گرفته؟ خالی شید

نمیتونم بگم،امروز شکستم 

روز مرگم بود،ضربه بدی خوردم،دعام کنید

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم گرفته فهمیدم کسی که ۲ سال دوستش دارم عشق پنهانی😔خودش دوست دختر داره😢البته شک دارم نمیدونم دوست دخترش بوده یانه

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
چرا دلت گرفته

از شوهرم بدم میاد

خیلی نا امیدم کرده

دلم دیگه بهش نمیچسبه

فقط تو فکر خانوادشه و تو مخ منه

اگ خودش فقط میرفت و میومد حل بود

انتظار داره من نوکری و پرستارشون باشم از بس دیوونن

و مشکلات روانی دارن خستم کردن

منم دلم گرفته از دیشب شوهرم یه حرفایی زد تا همین الانشم نتونستن هضم کنم و باور که واقعا خودشه این تو رو خدا برا تصمیمی که گرفتم لعام کنید یه صلوات برام بفرستید تو رو خدا که بتونم اون تصمیمو اجرا کنم و به ارزوم برسم 

منم دلم گرفته فهمیدم کسی که ۲ سال دوستش دارم عشق پنهانی😔خودش دوست دختر داره😢البته شک دارم نمیدونم ...

این عشق های پنهانی همش ادمو داغون میکنه 

دعا کن و از خدا بخواه محبتشو از دلت بیرون کنه و هرچی صلاحته برات رقم بزنه

منم دلم گرفته از دیشب شوهرم یه حرفایی زد تا همین الانشم نتونستن هضم کنم و باور که واقعا خودشه این تو ...

منم شوهرم یه زمانی یه حرفی بهم گف بدجور مونده تو دلم چرا خودمو اذییت کنم و خودخوری کنم منتظرم به وقتش تلافی کنم