2777
2789

چی کار کنیم سر دو راهی موندیم

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

چرا سر دوراهی

اگه سنت رسیده بزن 

نمیبینی سیستان امار مرگ و میرش صفر شده واسه واکسنه🙏

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سر دوراهی اگه سنت رسیده بزن  نمیبینی سیستان امار مرگ و میرش صفر شده واسه واکسنه🙏

کامل واکسینه شدن؟

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
کامل واکسینه شدن؟

۶۰ درصدشون واکسن زدن 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
از ۳۵ به بالا میزنن من ۱۸ سالمه

عزیزم دیگه محدودیت نداره برای خانمای باردار فقط باید پزشک خانواده داشته باشی من صبح بهم گفتن برو بزن می ترسم 

از واکسن نمی ترسم برای بچم زبونم لال طوریش نشه

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
من نزدم انشالله دو هفته دیگه زایمانمه ولی دوستم یه هفته قبل زده

طوریش نیست

منم تو دوراهیم  ولی فکر نکنم بزنم  بعد از زایمان میزنم

توهم مثل من هستی ،چرا نمیزنی 

من نزدم انشالله دو هفته دیگه زایمانمه ولی دوستم یه هفته قبل زده

دوسستون طوریش نیست واکسن زده حال احوالش بچه چه طوره ایشان چندهفته هستن

چ

عزیزم دیگه محدودیت نداره برای خانمای باردار فقط باید پزشک خانواده داشته باشی من صبح بهم گفتن برو بزن ...

به من گفتن برو بزن رفتم گفتن فقط ۳۵ به بالا....من نمیزنم میگن اگه زدی مسئولیتش دست خودته اگه فردا پس فردا بچت چیزی شد

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

به من گفتن برو بزن رفتم گفتن فقط ۳۵ به بالا....من نمیزنم میگن اگه زدی مسئولیتش دست خودته اگه فردا پس ...

جدی؟؟

دوسستون طوریش نیست واکسن زده حال احوالش بچه چه طوره ایشان چندهفته هستن چ

حالش خوبه 

۳۰ هفتشه

حرکات بچه هم خوبه 

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.