2777
2789

نظرتون رو می خواهم من خیلی مهربونم هی به دوستان کمک میکنم ولی تا حالا نشده اون ها به من کمک کنن 

احساس بدی دارم 

نمی‌دونم چه کار کنم 

اصلا نمیشه من بد باشم 

به نظرتون چه کار کنم ؟؟😔

سعی کن بخندی 🤭بخند دیگه😅آفرین جیگرررررر😉

بارها و بارها....

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقی نداره ه دوست نباشه بهش کمک میکنم خیلی خوش رو هستم همیشه درحال خندیدنم ولی اگه یه مشکل پیش بیاد پوشتتو خالی می‌کنن😟

بله شده بهش خوبی کردم خیلی ام خوبی کردم

اما اون از پشت خنجر زد

و این واسم شد تجربه و دستمو داغ کردم دیگ به هیچ کس حتی نزدیکترینم خوبی نکنم انقدر ک اذیت شدم سر اون داستان

حتی مادرمم ازم چیزی میخواد با اکراه انجام میدم

خیلی بیشعورن بعضیا ک باعث میشن دیگ نتونی به هیچ کی اعتماد کنی

اره ، خیلی حس بدیه

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
ببین سطح توقع تو کم کن زیادم خوبی نکن ضربه میخوری

خوردم آنقدر خوردم که نگو ولی نمیشه هرچی به خودم قول دادم که خوش رو نباشم  نمیشه که نمیشه

من هیچکس پشتم نیست :) 

ولی خودم تا جایی که بتونم سعی میکنم به بقیه کمک کنم چون می‌دونم خدا جای دیگه برام جبران می‌کنه 

درسته من کسیو ندارم ولی ذلت و عزت دست خداست. وقتی که کسی کمکم نکرد و دوستامم ترکم کردن ، کسی اومد کمکم که تو ذهنم محال بود به روزی اون بخواد کمکم کنه 

شما واسه دل خودت کمک کن شاید شما قراره الگوی یکی دیگه باشی

یادمه تو دوره راهنمایم همیشه بهشون تقلبی میدادم ولی اون ها چی اصلا نمی دادن 

بهشون میگید چرا ندادی میگه وقت نداشتم 

خودم می‌دونم که داره دروغ میگه  هیچی بهش نگفتم 

من آنقدر مهربونیت کردم به بچه ها که نگم براتون 😟😔