2777
2789
عنوان

خواب ترسناک

208 بازدید | 36 پست

الان خوابم برده بود 

خواب خیلی وحشتناکی دیدم 

زن عموی شوهرم ک دوساله فوت شده اومده بود خونه مادرشوهرم میخواست اونو بکشه منم اونجا بود روحش خبیث شده بود انقد ترسیده بودیم ما  خلاصه اونو نکشت زفت تو جلدش اون منو کشت مثل فیلم انابل به خانه برخواهد گشت خیلی وحشتناک بود میترسم😭😭😭😭😭😭😭😭

میخواست با دخترش حرف بزنه اون نمیومد میترسید 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی خواب شطانم دیم که با دستاش میخواست خفمکنه این که دیگه چیزی نیست

الان تا چند روز دگیر این خوابم میشم 

از درو دیوار خون میریخت وحشتناک بود 

میدونم تعبیرنداره ها ولی اگ شب یادم بیاد میترسم 

شیطانو چ شکلی دیدی؟

الان تا چند روز دگیر این خوابم میشم  از درو دیوار خون میریخت وحشتناک بود  میدونم تعبیرند ...

خواب دیدم داخل یه مسجده شلوغم که کلی ادم نذری اوردن و من دارم اون نذری هارو بین مردم پخش میکنم مسجد یه آشپزخونه داشت که همه نذریاشونو میاوردن اونجا داخل آشپزخونه یه دره بود که خیلی حسه بدی داشت انگار نفرین شده بود از یه خانوم پرسیدم این در به کجا باز میشه گفت این در نفرین شدست اگه ازش بری بیرون دیگه راه برگشتی نیست ولی یه حسی منو سمته در کشوند ازش رفتم بیرون یه کوچه ی خیلی تاریکو تنگ که رو درو دیواراش الله نوشته بود یه پسره مرد خیلی ترسناک بایه صدای خیلی وحشتناک

یه دستایه وحشنیمثل دستای گرگ داشت با عصاش میزد از درو دیوارو به خدا کفر میگفت خیلی وحشت کردم برگشتم داخل ولی هیچ کس داخل مسجد نبود هیچ دری به بیرون نبود فقط یه خانومی داشت ظرف میشست رفتم گفتم چجوری باید از اینجا برم بیردن داخل ظرفشویی یه گودال خیلی تنگو تاریک بود گفت تنها راه خلاصی از اینجا این چاهه من جیغ زدم خانومه گفت جیغ نزن الان میاد سراغت

همین که برگشتمو پشته سرمو نگاه کردم همون پیره مرد بود منتها بدنش کاملا بدن گرگ بود فقط صورتش همون بود ما دستاش گلومو گرفتو منو به زور با خودش گشوند داخل چاه این خوابو دو سال پیش دیدم ولی تک تک لحظه هاش مثل روز برام روشنه و یادمه

همین که برگشتمو پشته سرمو نگاه کردم همون پیره مرد بود منتها بدنش کاملا بدن گرگ بود فقط صورتش همون بو ...

چ وحشتناک  وقتی تنها میشدی نمیترسیدی؟

البته من میدونم تعریف کردنش با تجربه کردنش خیلی فرق داره ادم وحشت میکنه تو خواب

چ وحشتناک  وقتی تنها میشدی نمیترسیدی؟ البته من میدونم تعریف کردنش با تجربه کردنش خیلی فرق داره ...

من اون موقع که این خوابو دیدم خیلی از خدا فاصله گرفته بودم اون شب مادربزرگم تو اتاق من خوابیده بود وقتی از ترس بیدار شدم مادربزرگم داشت نماز صبح میخوند فقط بهم گفت اونی که تو خواب دیدی شیطان بود چون خیلی از دینو خدا فاصله گرفتی