2777
2789

چ کار کنم نمدونم کج برم چ کنم

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون
نمیدن بت.

چرع

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا همچین چیزی امکان نداره

چرا پس اون چطوری پرینت تل منو دراوردع بود

مشکلیم نداریم من فق شک کردم

اگه شرایطشو داری طلاق بگیری، جدا بشی این کارو بکن اگه شرایطشو نداری اصلا این کارو نکن

چرع

چرع

اون کامنتی که میگن فقط پرینت اس ام اس میدن اونم با حکم قضایی درست میگن.

حکم قضایی رو هم به من و شما نمیدن.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
پرینتش چجوریه؟شاید تلت رو گوشی نصب بوده

نمدونم فقط جزیات تل منو گفت درحالی اصلا ن گوشیمو هک کردع بود ن گوشینو دستش گرفته بود

اون کامنتی که میگن فقط پرینت اس ام اس میدن اونم با حکم قضایی درست میگن. حکم قضایی رو هم به من و شما ...

بری کافینت بگی واست درمیارن

چرع

واضحه چون اگه بدونی با کسی هست و شرایط جداشدن نداشته باشی عذاب میکشی، کاری ام از دستت بر نمیاد

بیشتر زجر میکشی

ولی اگه شرایطت طوریه که جدا شدی بتونی زندگیتو بدون اون ادامه بدی حتما ته و توی قضیه رو در بیار و اگه خیانت میکرد هر جور شده کنارش نمون

اینم بگم الان اکثر مردا اگه انگولک کنی یه چیزیشون هست

البته استثنا ام داریم ولی کمه

با این حساب مردی که بهش شک کردی حتما ریگی به کفشش هست

خلاصه خواهر من اگه جدا بشو نیستی بیخیال

ندونی بهتره...

امیدوارم که شکت بجا نبوده باشه و خوشبخت کنار هم زندگی کنید