2777
2789

بعضی وقتا با خودم میگم پس کجاست ؟

من تو زندگیم خیلی چیزا دارم خیلی چیزا هم ندارن

هفته پش این موقع رفتم برای مصاحبه یک شرکت بزرگ اینقدر خوب بود که گفتم حتما بهم زنگ میزنن خودشون گفتن یک هفته ای خبر میدیم یک هفته تموم شد هیچ خبری ازشون نشد

دیشب زنگ زدم به اون اقایی که دوست پدرمه و گفته بود اون شرکت نیرو میخوادو منم رفتم برای مصاحبه 

گفت راستش سه نفرو گرفتن که با پارتی اومدن

یکیشون یه چیزایی بلد بوده و دو تاشونو با اسم کاراموز گرفتن و حالا گفتن اکی شما استخدامین

میگم این همه نذر و نیاز کردم امام حسین و واسطه کردم این همه تلاش کردم اخرشم کسی رفت که هیچی بلد نبوده

خدا همه ی چیزایی که دوسشون دارم رو ازم گرفته همسرمو که ازم گرفت دلخوشیم به این کاره بود اونم که این طوری شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از اینکه همه  کارو تلاش تو کردی بهترین کار اینه هیچ کاری نکنی مطمن باش زحماتت و تلاش تو هدر نمیره 

من با ۴۰۰۰تومنشروع کردم  الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع  پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم  ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت       من  بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون  بهره دریافت کردم  چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست 
بعد از اینکه همه  کارو تلاش تو کردی بهترین کار اینه هیچ کاری نکنی مطمن باش زحماتت و تلاش تو هدر ...

دیگه به خدا گفتم ازت هیچی نمیخوام 

من برای اون کار تلاش کردم 

همسرمو از دست دادم و برا خرج و مخارج ایندم به اون کار نیاز داشتم 

اما وقتی میشنوم سه نفر یهو میان و کاری که یکی دیگه لایقش هست رو مال خودشون میکنن ....

کل دیشب رو فقط تو حموم گریه کردم

میدونی دیگه به جایی از زندگیم رسیدم که میگم این طوری حرفا فقط برای تسلی جواب میدن به هر حال ممنونتم

میفهمم چی میگی من خودمم تو همین شرایط هستم اما تجربه های گذشته ثابت کرده خدا ناامیدمون نمیکنه 

دیگه به خدا گفتم ازت هیچی نمیخوام  من برای اون کار تلاش کردم  همسرمو از دست دادم و برا خ ...

بهت حق میدم میدونم عزیزم سخته چون هر چیزی که خواستیم متاسفانه هیچ وقت جفت جور نشده همیشه یا دیر بهش رسیدیم یا کلا بما نرسیده 

منم همینطور بودم امضام ببین 

من با ۴۰۰۰تومنشروع کردم  الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع  پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم  ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت       من  بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون  بهره دریافت کردم  چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست 
بهت حق میدم میدونم عزیزم سخته چون هر چیزی که خواستیم متاسفانه هیچ وقت جفت جور نشده همیشه یا دیر بهش ...

دیدم عزیزم

من مشکل مالی ندارم الان اما چون جدا شدم باید فکر خرج و مخارج ایندم باشم 

محیط اون کار برام خیلی مناسب بود کارش مرتبط بود به کار فعلیم 

نمیدونم خدا چرا دره با زندگی من اینطوری میکنه

دیدم عزیزم من مشکل مالی ندارم الان اما چون جدا شدم باید فکر خرج و مخارج ایندم باشم  محیط اون ...

اگه آینده نبود تلاش نمی‌کردیم و اینکه برای آینده باز همون پول و سرمایه هست .قطعا اگه پسنداز و استقلال مالی داشتی الان بجای شاکی از خدا مطمنم شکرگذار خدا می‌شدین .

منم دوران شمارو گذروندم درکت می‌کنم با اینکه پدر و مادر نسبتا پولدار دارم ولی هیچ وقت نخواستم کمبودهای زندگیم بدونن مامانم اینا سبد سبد خرید میوه دارن ولی من هر وقت مهمون بیاد یک کیلو میخریدم فقط ظاهر زندگیم حفظ میکردم .

اگه آینده نبود تلاش نمی‌کردیم و اینکه برای آینده باز همون پول و سرمایه هست .قطعا اگه پسنداز و ...

عزیزم من الان هم پس انداز دارم و هم شاغلم دنبال شرکت بهتر بودم اما روند مصاحبه اونجا این طوری شد که با پارتی برداشتن 

وضع مالی پدرم هم خوب هست خداروشکر امامن از وقتی جدا شدم یه هزاری هم از پدرم نگرفتم چون خودم مسیول زندگی خودم هست 

اون شرکت رو دوست داشتم قبولم کنن چون شرکت خیلی معتبر و یزرگی بود

عزیزم من الان هم پس انداز دارم و هم شاغلم دنبال شرکت بهتر بودم اما روند مصاحبه اونجا این طوری شد که ...

متوجه هستم درسته ....

انشاالله بهتر از اون شرکت بهتون پیشنهاد بشه 

مچکرم عزیزم

🙏💙🌷