2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه

81 بازدید | 10 پست

خواهرشوهر کرونا گرفته و دوتا بچه داره اونام گرفتن شوهرم چن بار رفته خونشون دکتر هم بردتش چیزی نگفتم دیشب بهش گفتم دیگه نرو دوتا بچه کوچیک داریم دلم براشون میسوزه بهم میگه دوهفته برو خونه مامانت بمون یا من میرم خونه مامانم خواهرم گناه داره شوهرش بلد نیست کاری انجام بده منم گفتم یکی از داداشای دیگت کاراشو بکنه خلاصه بحثمون بالا گرفت و اون گفت تو درک نداری منم گفتم تو درک نمیکنی من مادرم...خلاصه هنوزم قهریم حالا به نظرتون حق با منه یا اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم ناراحت میشدم ولی انسانیش اینه ناراحت نشی خواهرشه و تنها 

حتما شوهرشو میشناسه میدونه بی دستو پاست دیگه 

عمه ام مریض شد پدرم میبرد دکتر اولا شرایط مالی خوبی نداشت شوهرش دوما خیلی بی دستو پان با اینکه ی پسر ۳۰ ساله مجردم داشت 

افرادی که مبتلا میشن واقعا به کمک نیاز دارن

دست شون  از  خرید رفتن و رفع مایحتاج شون کوتاه میشه

این وسط  اگر کسی  بخواد  به دیگری پاس بده  ،  واقعا شرایط وخیم تر میشه

اما  لازم  نیست کسی داخل منزل شون بشه

همین که غذای مقوی و آبمیوه و خریدهای خونه  رو  انجام بدن و براشون  بذارن پشت در خونه  کمک بزرگیه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....