2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیان لطفا💜

59 بازدید | 8 پست

سلام من دوساله با یکی اشنا شدم و رابطمون خوبه 

واقعااا هوامو داره حواسش بهم هست واسم کم نمیزاره   هرچی بخام تااونجایی ک بتونه همون میشه  چیزیو ازم پنهون نمیکنه و..... 

قبلا ی دختر تو زندگیش بوده که ازدواج کرده رفته اینو قبل اینک بهم پیشنهاد بده بهم گفت  وقتی پیشنهاد داد گفتم مگ کسی تو زندگیت نبوده گفت نمیخام تو گذشته بمونم میخام ایندمو بسازم و واقعا دوستت دارم   اما دوبار پیش اومده موقع دعوا حرف ازاون دختره زده مثلا گفته بهش حق میدم ک بره من شرایطم خوب نیس ی بار دیگم میخاس ازش بگ  گفت عشق بچگی ک من نزاشتم ادامه بده  میترسم هنوز تو گذشتش باشه  همه حواسش ب منه ها ولی میترسم😫 شایدم زیاد حساسم نظر شما چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون هنوز فراموشش نکرده که اومده سمت تو!

ینی میگی میشه ی مرد هنوز قبلی رو فراموش نکنه و درعین حال بتونه یکی دیک رو دوس داشته باشه.....؟؟؟

نگا خیلییی خوبه ها همهه جوره هوامو داره ولی نمیدونم چرا این فکرا میاد تو ذهنم

ینی میگی میشه ی مرد هنوز قبلی رو فراموش نکنه و درعین حال بتونه یکی دیک رو دوس داشته باشه.....؟؟؟ نگ ...

ممکنه برای خیلیا پیش بیاد ...اما وقتی رابطه و زندگی جدید میشن..اونقد سرشوون گرم میشه به زن و بچه که دیگه بهش فک نمیکنن...زیاد حساس نشید..میتوونید بهش کمک کنید البته با کنارش بووذن ...ن فاصله گرفتن و سرد شدن ..

ممکنه برای خیلیا پیش بیاد ...اما وقتی رابطه و زندگی جدید میشن..اونقد سرشوون گرم میشه به زن و بچه که ...

اصلا احتیاجی ب کمک من نداره   خودش منو دوست داره و میخاد همه حواسش ب من باشه...   ولی نمیدونم چرا من از دیشب باهاش سردم   ی چیزی افتاده ب جونم 💔