2777
2789
عنوان

قلبم داره میاد دهنم

248 بازدید | 23 پست

برای ارامشم برام میشه ایت الکرسی بخونید 

دکتر بیاد بچه دخترم مرخصه از ۴ شنبه اس بیمارستانم دلم برای اون یکی دخترم لک زده ۳ سال ۷ ماهس زنگ میزنه بغض میکنه دلم داره میترکه دکترام هنوز نیومدن برای اینکه مرخص بشه امروز هرچی میتونید بخونید ممنون عزیزان همیشه با دعاهاتون منو شرمنده کردین اول به خدا بعد به شما و ادما دورم امید دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکوک بود به تشنج هنوز دکتر نیومده جواب نوار مغزشو ببینه ۳ ماهس خدابه کوچیکیش رحم کنه

الهی به حق این ماه چیزیش نباشه عزیزم علائمش چی بود که شک دارین چون بالاخره از حالتاش معلوم میشه یا تو خواب خدایی نکرده شده شما نفهمیدین؟

الهی به حق این ماه چیزیش نباشه عزیزم علائمش چی بود که شک دارین چون بالاخره از حالتاش معلوم میشه یا ت ...

من خودم میگم تشنج نیست ولی دکترای اورژانس میگن تشنج بوده دیروز دکتر اومد گفت احتمال ۷۰ درصد نیست 

توکل به خدا امام رضا علیه السلام رو به جوادش قسم بده ردت نمیکنه صلوات بفرست هدیه برای این پدر و پسر

دلم لک زده مال امام رضا یا امام رضا به جوادت قسم به کوچیکی بچم رحم کن