2777
2789
عنوان

کیا روغن زرد درست میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 84 پست
مگه چن کیلوبود اگه دوکیلو بوده ۲۰۰ قیمتشه مامان منم خرید کیلویی ۱۰۰ بود خامه ایش

نه من کیلویی ۲۰۰دادم پارسال برامون اورد۱۳۰ بعدم مثلا رعایت میکنه من میگم کم نمک وشیرین بیار یازن داداشم سفارش میده یه گیاه خوشبومیزنه داخل کشک خیلی خوشمزه است

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اتفاقاچندروزقبل برابچه ام تعریف کردم بچه بودیم وفراوونی بود  عصرا میرفتم کره میزدم روی نون میخ ...

آره بابا یادش بخیر اون زمان .. ما هم مامانم ک زنده بودن روغن زرد زیاد سفارش میدادن وقتی بابام نون داغ میگرفتن همه نونها رو روغن زرد میمالیدن روهم میذاشتن پشت و رو روغنی میشد ..به به .. چی کیفی داشت 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار هرکسی نیس عزیزم الان تو کله فامیل ما فقط مامانم میتونه باز کنه بوی بهشتو میده البته ما کره ی گوس ...

خیلی هم سخت نیست من ک تاحالا زیاد باز نکردم خوب میشه روغن زردم البته گاوی ، گوسفندی رو تا حالا باز نکردم اگه باز کردنش فرقی نداره کار خیلی سختی نیس ب نظر من 

خیلی هم سخت نیست من ک تاحالا زیاد باز نکردم خوب میشه روغن زردم البته گاوی ، گوسفندی رو تا حالا باز ن ...

کارش سخت نیس ولی مزش با اونی که حرفه ای باز میکنه زمین تا آسمون فرقشه گلم‌

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
اتفاقاچندروزقبل برابچه ام تعریف کردم بچه بودیم وفراوونی بود  عصرا میرفتم کره میزدم روی نون میخ ...

وای اره😍😍😍😍

واقعا این کره انقدر عطرو طعم دلنشینی داره که واقعا حیفه با چیزی بخوای بخوریش

وای اره😍😍😍😍 واقعا این کره انقدر عطرو طعم دلنشینی داره که واقعا حیفه با چیزی بخوای بخوریش

اره دلم خواست باید عصربرم ازخودم پذیرایی کنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از مامانت میپرسی سوال بالا رو ؟     من کره گاوی گرفتم یک کیلو ، 600 گرم داده کم داده ...

من خودمم همش کنار مامانمم ولی نمیدونم چجوری باز میکنه قلق داره عزیزم ...مامانم میگه خوب جواب داده معمولا ۱کیلو کامل جواب نمیده

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
خدالعنتش کنه ایاچی زده داخلش

واقعا

مثلا خودشم لباس پوشیده بود که من از روستام اینم اخر بارمه

منم خاطر جم مزه هم نکردم 

بردم تخم مرغ درست کردم دیدم بی مزه است

کفتم بذار ابش کنم 

تا خالا از این دغل بازی این قدر حیرت نکرده بودم که چی زده توش و چطور اب قاطی کره کرده

و اون روغن نباتی هم نبود پس چی بود همع رو ریختم دور

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم