2777
2789

واقعا متاسفم برای جامعه ای که یه سوال ساده جنسی رو هم نمیتونه تحمل کنه! ممنونم از دوستانی که سوال تاپیک قبل رو درک کردن و پاسخ دادن و متاسفم برای اونایی که هنوز انقد خام و نابالغ هستن که یه سوال فرعی جنسی رو تحریک کننده دونستن! یکی نوشته بود که تو که میگی کاندوم چی خوبه میخوای جار بزنی که رابطه میخوای داشته باشی ! خب من چی بگم به ایشون؟ ادم چقد میتونه بی فرهنگ باشه که یه سوال ساده راجع به مسائل بهداشتی جنسی رو انقد پیچیده کنه؟یعنی واقعا نسل اینایی که نوار بهداشتی و کاندوم رو تو نایلون مشکی میپیچیدن منقرض نشده؟ چرا از زن بودن خودمون باید خجالت بکشیم؟ مگه کاندوم چیه؟ کجای این سوال تحریک کننده بود؟ واقعا برای اونایی که انقد بد و ناعادلانه برخورد کردن متاسفم

سایت خودش این مسائلو ممنوع کردع 

برا همین گاهی واکنشا تند میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از دیجی کالا که بالاتر نیست که فروش و کامنت درباره کاندوم ازاده

ربطی ندارع 

هر سایت قوانین خودشو دار دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم شما که اینقدر آزادی بیان دارید به جای تاسف برای نی نی سایتی ها برید دارخونه و ازشون در این مورد راهنمایی بگیرید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم شما که اینقدر آزادی بیان دارید به جای تاسف برای نی نی سایتی ها برید دارخونه و ازشون در این مور ...

عزیز من هربار که رفتم داروخونه همون جنسی که خودشون داشتن رو دادن و کلی تعریف کردن ولی بد بوده. اینجا گفتم حداقل خانوما تجربه شو دارن شاید بهتر بدونن . اینجا از حاملگی گفتن رو بد نمیدونن که هی اخ و اوخشون هواست بعد این که کاندوم چی خوبه ،شد سوال بد!

عزیز من هربار که رفتم داروخونه همون جنسی که خودشون داشتن رو دادن و کلی تعریف کردن ولی بد بوده. اینجا ...

ج سوالتو گرفتی منم تگ کن 

منم قبلا مورد هجوم ققرار گرفتم 😐

🌹لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹
عزیز من هربار که رفتم داروخونه همون جنسی که خودشون داشتن رو دادن و کلی تعریف کردن ولی بد بوده. اینجا ...

اینجا سایت بارداری و بیشتر دنبال باردار شدن هستن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

اشکال نداره عزیزم ناراحت نشو بهرحال اینجا همه جور آدمی داره،من مجردم و اطلاعی ندارم وگرنه الان پیشنهاد میدادم بنظرم از دوستای نزدیکت یا خواهری کسی که راحتی بپرس یا تو همون نظریات دیجی کالا بخون یا از دکتر زنان که مثلامیری چکاپ بپرس 

فعلا که فقط دعوا کردن! اینجا غیر از سوال خاله زنکی نمیشه پرسید وگرنه بلاک میکنن😂

اگه اینستا داری برو پیج دکتر ک ا ن د و م 

اونجا سایت فروش معتبر هم دارن 

معرفی هم میکنن 

🌹لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹
اشکال نداره عزیزم ناراحت نشو بهرحال اینجا همه جور آدمی داره،من مجردم و اطلاعی ندارم وگرنه الان پیشنه ...

مرسی عزیزم. دکتر زنان پیشنهاد خوبی بود حتما ازش میپرسمو ممنونم