2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 50 پست
دلتا رو از هفته دوم ابتلا باید سیتی بگیرن خیلیا سرخود میرم خیلی مضرره خود سیتی اسکن

اما خود دکترام نمینویسن ... من شوهرم رو روز دهم بردم سیتی . دکترش هی میگفت نمیخواد نمیخواد . اگر سیتی نمیداد نمیفهمیدیم که درگیریش زیاد شده و نیاز به دارو داره

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اره اخه اشعش ضرر داره.ولی واقعا ادم نمیفهمه چ کار کنه...خدا لعنت بر باعث و بانی کشوری ک این ویروس سا ...

همون والا

انگار هرچقدرم بیشتر میشینیم خونه هامون بیشتر میگیریم 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکردم دیگه خوب شد بعد دیدم همش تب میکنه فهمیدم درگیر شده 

منم از تب داخلی همسرم فهمیدم با سرفه های عمیقش ولی امروز سی تی دا  شکر خدا خوب بود فقط عفونت داشت که اونم دکتر دوباره ی عالمه انتی بیوتیک داد تو سرم ولی گفت ریه ات بهتر شده

همون والا انگار هرچقدرم بیشتر میشینیم خونه هامون بیشتر میگیریم 😐

اره بخدا...من دارم تک تک لحظه ها رو یاد میکنم که من از کی گرفتم.

نه مهمونی نه بیرون نه سر کار فقط خونه بودم.

تازه شوهرم از من گرفت 

اون ک تو ازمایشگاه کار میکنه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من هیچ‌کدومه اینارو ندارم فقط حس تنگی نفس دارم اخه دیگه برم دکتر ببینم چیکار کنم مرسی عزیزم 💕

ان شاالله که خیره گلم

اره بخدا...من دارم تک تک لحظه ها رو یاد میکنم که من از کی گرفتم. نه مهمونی نه بیرون نه سر کار فقط خ ...

منم خواهرم کوچیکه رفته با بچه های فامیل بازی کرده گرفته

خودش که خوب شده مارو بیچاره کرده 🤦‍♀️ اینهمه تو خونه نشستیم اخرشم گرفتیم 

اما خود دکترام نمینویسن ... من شوهرم رو روز دهم بردم سیتی . دکترش هی میگفت نمیخواد نمیخواد . اگر سیت ...

خب دکتر شما ناوارد بوده دقیقا از روز پنجم به بعد احتمال درگیری ریه بالاست خیلیا قبل پنج میرن که بیفایدس

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

منم خواهرم کوچیکه رفته با بچه های فامیل بازی کرده گرفته خودش که خوب شده مارو بیچاره کرده 🤦‍♀️ اینه ...

اره بچه ها بدجور ناقلن.من که اصلا با کسی در ارتباط نبودم.موندم .خدا بخیر کنه 

کاش جاهایی ک دوست داشتم برم و نرفتم .

رفته بودم🤦‍♀️🥲

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خب دکتر شما ناوارد بوده دقیقا از روز پنجم به بعد احتمال درگیری ریه بالاست خیلیا قبل پنج میرن که بیفا ...

منم میگم که قشنگم دکترا رو باید راضی کرد سیتی بنویسه . دکتری هم که ما رفتیم فوق تخصص بود خخخ 

بعد رفتیم بیمارستان کرونایی ها توی شهرمون . هر کی میومد رو سریع سیتی مینوشتن و اکسیژن و فشارو اینا رو چک میکردن خیلی خیلی بهتر از متخصص بود .  

اره بچه ها بدجور ناقلن.من که اصلا با کسی در ارتباط نبودم.موندم .خدا بخیر کنه  کاش جاهایی ک دوس ...

باز خوبه گرفتین و رد کردین خداروشکر اینجوری دیگه واکسن بزنین احتمال دوباره گرفتنتون خیلیی کم میشه

همین بخدا 😂🤦‍♀️💔

عه پس تا قبل روز پنجم درگیری نیست اصلا؟ 

نه میخوای سیتی بری روز هفتم بهتره ولی حتما برو پیش متخصص تا اون راهنماییت کنه سرخود نرو

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

باز خوبه گرفتین و رد کردین خداروشکر اینجوری دیگه واکسن بزنین احتمال دوباره گرفتنتون خیلیی کم میشه ه ...

نه بابا من هنوز درگیرم کرونا دارم