2777
2789
عنوان

یکم از خاطرات خنده دارتون بگید 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 29 پست

بچه بودم با خانواده رفتیم مسافرت شمال.

چادر زدیم تو جنگل.

شب که شد مامان و بابام رفتن تو جنگل قدم بزنن به من و خواهرم گفتن بخوابیم تا برمیگردن.

من و خواهرم هی نشستیم به مسخره بازی و خنده و شوخی. یهو پامون خورد به کلمنی که مامانم گذاشته بودش رو ته یه سبد که شیرش بالاتر از سطح زمین باشه.

سبد کج شد، کلمن قل خورد وسط چادر، درش که از این سرتا سری ها بود، باز شد، تمام آب و یخ داخلش ریخت وسط چادر.

تا مچ تو آب یخ بودیم. خنده مونم بند نمیومد. یهو مامانم اینا سر رسیدن...

دیگه باقیش قابل پخش نیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااآااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ما همیشه مامانم واسمون نوار بهداشتی میخرید ، یه بار نمیدونم چرا ...

🤣🤣🤣🤣وای

مام ی بار رفته بودیم فروشگاه خرید منو مامانم از جلو میرفتیم بابام از پشت با چرخ میومد

مامانم ایستاد جلو قفسه نواربهداشتیا هی میگف از این راضی بودی یا اون،تو همش نشتی داری باید بزرگتر بذاری

من هی میگفتم مامان ولکن ی کوفتی بگیر بریم دیگ🤣

منم اوایل خیلی سختم بود ولی بعدش با خودم گفتم ی موضوع کاملا طبیعیه چطور پسرارو ختنه میکنن جشن میگیرن حالا ما هرماه هرماه پتهون کنیم

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
🤣🤣🤣🤣وای مام ی بار رفته بودیم فروشگاه خرید منو مامانم از جلو میرفتیم بابام از پشت با چرخ میومد ...

دقیقااااا😂😂😂

یه بارم ماه رمضون نذری داشتیم ، پسرعموهام و عموم و بابام واستاده بودن مامانم طفلی انقد نگران بود که غذا خوب شده یا نه اصلا حواسش به اونا نبود  و تنها کسیم که میتونست تست کنه دختر عموم بود که پریود بود ، قشنگ بلندددد گفت سیما جااان بیا این خورشت رو بچش ،ما همه این بودیم😯😯😯😯

ولی سیما ریلکسسسس😂 میگفت چی میشه از ختنه که بدتر نیست😂😂😂

دقیقااااا😂😂😂 یه بارم ماه رمضون نذری داشتیم ، پسرعموهام و عموم و بابام واستاده بودن مامانم طفل ...

وااایییی🤣🤣🤣🤣🤣بیچاره سیما

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

تولد مامان دوستم بود 

خواستم تبریک بگم بهش کلیییی هم لفظ قلم حرف زدم😫

مامانه دوستمم کلی کیفور شد هی تشکر می کرد

لحظه آخری دستم خورد رو یه استیکر ناجور 😢

وات ساپمم جی بی نبود لنتی😢😫

تا چندین ماه گمو گور شدم💔😐

مامانمو صب بستری کردیم بیمارستان من خاب بودم مامانم پری بود بابام بیدارم کرد میگ نواربهداشتی کجاس& ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

طره من واسه مادربزرگمه .مادربزرگم اومده بوده خونه مامانمینا بعد ۸۰سالشه رفته بوده سراغه پماد هایه مامانم .مامانمم چون عمل زیبایی کرده بوده دکتر بهش پماد داده بوده که یه مدت نزدیکی میکنه استفاده کنه که دردش نیاد بعد مامان بزرگم اون پمادو زده بوده به پاهاش مامانم اومده بوده دیده بوده گفته بوده این چیه میزنی به پاهات گفته بوده عجب پمادیه برو از این واسم بخر میزنم به پاهام دردپاهام افتاده.اینو از کجاخریدی برو واسه منم بخر😂مامانم دیگه نتونسته بوده که بگه این پماده نزدیکی هست.داده بوده باخودش برده مامان بزرگم😂