2777
2789

بچه ها یه چیزی میگم تروخدا مسخره نکنید...

اما من و شوهرم یه حالتی داریم که نمیتونیم تحمل کنیم هیچ جاندار دیگه ای بشه مرکز توجه طرف مقابل

هر دو هم این حالت رو داریم

مثلا من خودم اصلا نمیتونم تحمل کنم بچه داشته باشیم و اینکه دختر هم باشه

شوهرمم اصلا نمیتونه تحمل کنه که پسر داشته باشیم یعنی میترسه که نکنه من اون پسر رو از خودش بیش تر دوست داشته باشم

منم همین طور میترسم اگه دختر داشته باشیم اونو از من بیش تر دوست داشته باشه...

به نظرتون این یه حسادت زن و شوهری عادیه؟

یا مشکلی داریم؟

شما هم اینجوری هستین؟ یا قبلا بودین؟

اینم بگم که تا آخرین حد ممکن عاشق هم هستیم عین دو تا نوجوون که حاضرن بمیرن واسه همدیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ فکر الکی البته چون بچه نیاوردید این فکر رو میکنید وگرنه حتی دختر هم بیارید و بچه رو پدر دوس داشته باشه شماهم خوشحال میشید. و اگه خواستید بچه بیارید برید پیش مشاور و افکارت ن درست کنید چون خوب نیس

چون بچه نداری اینطوری فکر میکنی وقتی بچه دار شی میبینی چقدر عزیزه براتون

اگه شوهرت بهش محبت نکنه ناراحت میشی یا وقتی میبینی شیرین کاری میکنه شوهرت ذوق میکنه براش توم از خوشی اونا ذوق میکنی

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

ما هم قبل بچه دار شدن عین شما بودیم  شوهرم حتی تحمل نداشت پدرم لوسم کنه یا بغلم کنه 

از شانسمون بچه هامون دوقلو دختر و پسر شدن😂 الان هر دو عاشق بچه ها هستیم ولی خط قرمزهایی هم برا هم داربم 

دخترم گپ خودمه پسرمم شبیه باباش هم از نظر اخلاق هم قیافه 

الان موقع قهر از اونا همو حس میکنیم 

بیشتر قهر  نمیتونیم بمونیم