2777
2789
عنوان

سقط بچه

179 بازدید | 16 پست

سلام من این ماه مثل همیشه پریود شدم ولی یکم کم بود اصلا هم دلدرد نداشتم اخه همیشه روز اول خیلی حالم بد میشه بعد هفت روز تموم شد وباز روز یازدهم پریودی باز پریود شدم من متفورمین میخورم یه هفته نخوردم تا دیشب به دکترم پیام دادم گفت شاید باردار بودی سقط داره میشه کسی مثل من بوده خیلی نگرانم

خدایا تا کی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اینجوری بودم بارداری شیمیایی بهش میگن و بدون دردسر و بدون بیمارستان رفتن خودش سقط شد.. البته ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی اخه من تست زدم صب منفی بود

خدایا تا کی ...
میشه یکم بیشتر توضیح بدی اخه من تست زدم صب منفی بود

من دقیقا مثل شما پریود شدم سر موعد اما کم بود.. بعد چون کم بود شک کردم رفتم بی‌بی چک زدم. مثبت شد. از خون دادم بازم مثبت شد بعد دقیقا مثل شما 4 روز بعد باز پریود شدم. دکتر گفت بارداری شیمیایی بهش میگن و اصلا نگران کننده و مهم نیست. 

وای خدا بعد ۴سال چرا آخه 

اصلا غم و ناراحتی نداره. گاها طرف اصلا نمی‌فهمه ک باردار بوده. حالا من از خون دادم. خیلی ها میگن دوبار در ماه پریود شدم و پی اش رو هم نمیگیرن....مهم نیست خلاصه 

ماه پیش عکس رنگی دادم نمیدونم چیکار کنم

من البته سال 94 اینجوری شدم الان یه بچه دارم. اصلا جای نگرانی نیست و اون دکتر بهم گفت نیاز نیست دیگه کاری انجام بدی. سقط شد رفت. اما در کل تو گوگل سرچ کن بارداری شیمیایی تا دقیق تر بدونی در موردش