2777
2789

بچه ها شماره نامزدمو گرفت تولدشو تبریک گفت 

نامزدم گفت تا ساعت ۵ صبح داشت باهام حرف میزد 

راجب منم حرف زده 😐😐

منم قهرم الان 🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرش ندادی؟

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من جای تو بودم با نامزدمم قطع رابطه میکردم چون اونم همچین بدش نیومده تا 5 صبح بدون اطلاع دادن 

اگه تو با رفیقش تا 5 صبح حرف میزدی اون کنار میومد؟؟ نه توهم کنار نمیای 

و بعد اون دوستتم بنداز دور یه مدت با خودت خلوت کن و دوباره به ادامه زندگیت برس بهتر از اینه که دوباره این پیش بیاد و شوهرت دیر بهت اطلاع بده یا اصن نده 

چرا حرصمو اینموقع شب در میاری آخه؟! آخه واسه چی شماره نامزدتو دادی بهش؟؟؟!!!! ای خدا چرا بعضیا انقد ساده ان؟! بعد فقط باهاش قهر کردی؟! هم خودت اون دوستت‌و بلاک کن و هم بگو نامزدت بلاکش کنه دیگه اسم دختررو هم نیار تو زندگیت تا پشیمونت نکرده 

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی

واقعا تو شمارش رو بهش دادی 😲😲عجب تقصیر خودته بشور پهنش کن رو طناب بعد هم توگوشی نامزدت بلاک ش کن و دیگه سمتش نرو 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹