2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان یا پلی کیست

263 بازدید | 27 پست

بیایید به هم کمک کنیم 

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

تنبلی تخمدان و تخمدان پلی کیستیک چه تفاوتی دارند؟

پزشکی و در تخصص زنان و زایمان، اصطلاحی به نام تنبلی تخمدان نداریم. تنبلی تخمدان یک اصطلاح عامیانه است و در مورد افرادی به کار برده می‌شود که دچار عدم تخمک‌گذاری هستند یا تخمک‌گذاری‌های خوبی ندارند.

یک گروه عمده از این افراد هم مبتلایان بهتخمدان پلی‌کیستیک یا PCO هستند. در واقع می‌توان گفت، تخمدان پلی‌کیستیک اصطلاح ما و تنبلی تخمدان اصطلاح عامیانه مردم است. تخمدان این افراد نمی‌تواند به دلیل وجود برخی عوامل، تحت تاثیر هورمون‌های FSH و LH طبیعی بدن قرار بگیرد و در نتیجه تخمک‌گذاری انجام نمی‌شود. یعنی هورمون‌های مترشحه این افراد از هیپوتالاموس، هیپوفیز و تخمدان، دچار اختلال است و در نتیجه عملکرد مناسبی هم ندارد.

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

تخمدان‌ پلی‌کیستیک بیماری‌ نیست که علائم خاصی داشته باشد، مهم‌ترین علامت در این افراد، افزایش سطح هورمون‌های مردانه است. یعنی هورمون‌هایی که علائم مردانه ایجاد می‌کنند. به همین دلیل افراد مبتلا به تخمدان‌ پلی‌کیستیک معمولا از پرمویی رنج می‌برند. دومین علامت، اختلالات قاعدگی است که معمولا خود را به صورت قاعدگی‌هایی با فواصل طولانی و دیر به دیر نشان می‌دهد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این علائم اهمیت زیادی دارند بنابراین باید افراد مبتلا به تخمدان‌ پلی‌کیستیک را از لحاظ علائم زمینه‌ای نیز بررسی کنیم. مانند بیماری دیابت. این افراد مستعد دیابت و افزایش فشارخون هستند و از طرفی دچار چاقی‌های غیرمتقارن و به اصطلاح مردانه می‌شوند و... اما آنچه موجب مراجعه این افراد نزد متخصص زنان می‌شود، اختلالات قاعدگی و پس از ازدواج عدم بارداری به دلیل نقص در سیستم تنظیم‌کننده قاعدگی‌ است.

چه اتفاقی در تخمدان‌ می‌افتد که این کیست‌ها تشکیل می‌شوند؟

این مشکل به دلیل تغییراتی در ساخت‌وساز هورمون‌های داخل تخمدان و مسایل آنزیمی که سبب می‌شود میزان این هورمون‌ها بالا برود، رخ می‌دهد. همان‌طور که می‌دانید هر ماه 4، 5 عدد از فولیکول‌های داخل تخمدان شروع به رشد کرده و به مرحله‌ای از رشد می‌رسند که یکی از ‌آنها براساس گیرنده‌هایی که در سطح فولیکول وجود دارد انتخاب شده و به رشد خود ادامه می‌دهد. بنابراین رشد بقیه فولیکول‌ها متوقف می‌شود. در این مرحله هورمون استرادیول و استروژن که در بدن خانم‌ها ترشح می‌شوند باید به میزان خاصی برسند تا بتوانند سبب تخمک‌گذاری شوند.

ولی بنا به دلایلی به این حد نرسیده و مقدارشان از یک مقدار ثابت و مشخص افزایش نیافته و در یک خط مستقیم و طولانی‌مدت ادامه پیدا می‌کنند. در نتیجه تخمک‌گذاری انجام نمی‌شود و فولیکول رشد کرده همراه با مایعات داخل تخمدان به کیست تبدیل می‌شود.

منم پلیکستیکم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

آیا ارث هم در این زمینه نقشی دارد؟

بله، این نشانگان دارای زمینه‌ای ژنتیکی است و ژن آن شناخته شده بنابراین نمی‌توانیم این زمینه ارثی را از بین ببریم و می‌توانیم علائم را برحسب مشکل، درمان علامتی و به صورت مقطعی حل کنیم.

منم همین مشکلو دارم، اگه تهران هستید تو محله فلاح یه دکتر مامایی هستن به نام معصومه صداقتی، کارشون و خیلی شنیدم دوتا از عروس های عموم حامله نمیشدن و مشکل تنبلی و پلی کیست داشتن ولی به کمک ایشون حامله شدن ، یه چند باری که به مطبشون رفتم خیلی از خانوما بودن که این مشکلو داشتن ولی خوب مشکلشون حل شده بود وبارداربودن.

اگه دسترسی ندارید ،اول اینکه پیش یه پزشک خوب برید ببینید مشکلتون چیه، هم ازمایش خون و ادرار و هم سونوگرافی انشالله که مشکلی نداشته باشید .

من مشکل پلی کیست دارم، هر ۵ ماه یه بار پریود میشم ازمایش و سونگرافی دادم ،که خداروشکر هورمون ها سالم بود و تو سونوگرافی مشخص شد که این مشکل و دارم 

این عکسی که میفرستم به دردتون میخوره چون رابطه مستیقم با تخمدان داره، روزی یک ساعت  ناحیه بین دو انگشت کوچیک و حلقه که داخل عکس مشخص کردمو فشار بدید، هر دودست( هم دست چپ و هم دست راست ) اوایل درد میکنه یا امکانش هست که ورم کنه ولی اینقدر این کارو انجام بدید که روزی برسه که هیچ دردی نداشته باشید

https://upload.cc/i4/RGaMj.jpg

https://upload.cc/i4/RGaMj.jpg

تین عکسی که گفتم

دوستان عزیز روزی یک ساعت پیاده روی و در برنامه خود قرار بدید سعی کنید غذای مناسب و به اندازه بخورید و اروم بخورید و درست بجوید خواهشااین مطالب و به هرکسی که میدونید مشکلی داره بفرستید انشالله خودم که جواب گرفتم ادامه روش های های خانوم دکتر و بازم میگم بهتون که هر کسی که دسترسی نداره به ایشون از این مطالب استفاده کنن

سلام منم مشکل پلی کیستیک دارم دیگه یواش یواش دارم کچل میشم ریزش موهام خیلی عذاب آوره😔

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

عزیزان این یه تبلیع نیست واقعا 

من خودم بیمار ایشون هستم و قصدم اصلا تبلیغشون نیست