بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول برقی بگیریخچالتون ساده بردار الان من یخچالم سادست از لباسشویی هم استفاده نمیکنم پلوپز چای ساز کتری سماور استفاده نمیکنم ساندویچ ساز. بستنی ساز سرخ کن مخلوط کن همزن نخریدم یه ابمیوه گیری ساده خریدم با یه اجاق گاز ساده. توستر خریدم میتونی بجاش گاز بردار بگیری. همزن هم بعد از دواج خریدم پتو هم چن نفر به مامانم آره بود نگه داشته بود واسه من. ظرف چینی هم مامانم همشو نگه داشته بود بدون استفاده فقط یه دست ارکوپال خریدم قاشق ملاقه وسرویسو با میز خریدم اما قاشق اشو برداشتم و میزشون دادم رفت. یه فایل پلاستیکی سه طبقه خریدم یه جای قاشق خریدم هر طرفش یه چیزی گذاشتم قاشق دم دستی و ملاقه و اینا از خونه مامانم اوردم فقط چن تا هم میوه خوری وکاسه اش بخر وسایل پلاستیکی هم از بچگی تکه تکه خریدیم. بند رخت خانگی نداشتم بعد ازدواج مامانم خرید
من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر
صندوقای خونگی ثبت نام کن من اینکارو کردم اخه با حقوقم نمیشه چیز درستی خرید بجز چیزای خیلی کوچیک
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
بیا یه راه حل بگم😒ببین وام ازدواج بگیر باهاش یه دست مبل راحتی بخر. بعد تلوزیون و یخچال و فرش و لباسشویی و موکت رو باید داماد بخره بعد.اتو ساده. فلاکس چای. ببین سرویس آشپزخونه نخر جداجدا بخر مثل سطل برنج سطل آشغال. جای دستمال کاغذی. جای ادویه. وچای ونمک و زردچوبه. قابلمه یه دست بخر میتونی روحی هم چن تا بخری. قاشق چنگال سرویس نگیر تکی بخر خودت ست کن. مثل قاشق چنگال چاقو. مرباخوری. چای خوری. ملاقه کپ گیر. وسرویس چاقو هم خودت میتونی بجاش چن تا چاقوی آشپزخونه بخری تخت نخر دودست لحاف ببر. کمد. جاکفشی کوچولو. میزآرایش برای لباسات جوری بخر که پایینش حالت دراور داشته باشه. آینه شمدان یا کنسول داماد باید بخره. لوازم برقی هم آب میوه گیر وچرخ گوشت بخر. اینایی که میگم احتیاج نمیشه(چای ساز. کتری. سبزی خردکن. مخلوط کن. همزن. آسیاب. پلوپز) یه دونه زود پز دونفره بخر با یه جارو برقی ارزون. اگه مامانت ظرف داشته باشه که استفاده نکرده میتونه بده به تو. یه لحاف داره اگه استفاده هم شده روشو پارچه خوشگل بکشین میشع نو😁. بعد یا کتری کوچولو بخر یا یه قوری روحی. قندون. چن تا ظرف پلاستیکی. سفره. جای نون
من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر