2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینجوری شدن؟

206 بازدید | 11 پست

عقد بودیم که فهمیدم خیانت میکنه اونم نه فقط با 1 نفر با چند تا زن مختلف رابطه داشت، طلاقمو گرفتم... 1 ساله ازش گذشته، دلم میخواد با یه پسری آشنا بشم که عاشق هم بشیم ازون مردایییکه بوی اعتماد میدن، ولی هرچی پسر میبینم دنبال اینن تو جلسه اول آشنایی s e x داشته باشیم، اصلا فقط دنبال این چیزان، حس خوبی ندارم، زن براشون فقط شده اسباب لذتهای جنسیشون😢😢😢

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم پسرم،دفاع نمیکنم،،،ولی شرایط ازدواج خیلی سخت شده،،،از اونور رسانه ها مثل اینستاگرام و وووو دخترا رو خیلی دمه دستی نشون میدن،اینا پسرا رو هوایی میکنه که جسارت بکنن،،،،ولی هنوز نمک حلال خورده و بامعرفت زیاد پیدا میشه

لایک نکنید «ممنونم»
این قضیه رو من مقصر همجنسمون میدونم از بس اینارو پررو کردن

آره دخترا دم دستی شدن، پسرا دوست ندارن پایبند باشن😕

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
خودم پسرم،دفاع نمیکنم،،،ولی شرایط ازدواج خیلی سخت شده،،،از اونور رسانه ها مثل اینستاگرام و وووو دختر ...

خوباشون میگن وابسته نشی ها، اگه میخوای با ما باشی😑 آقا یه زمانی دو نفر عاشق میشدن حالا بعد چند سال ازدواج میکردن، الان دیگه نمیشه به کسی دل بست

خوباشون میگن وابسته نشی ها، اگه میخوای با ما باشی😑 آقا یه زمانی دو نفر عاشق میشدن حالا بعد چند سال ...

اونیکه بخادت هنوز نیومده،،،ان شا الله میاد و خوباشم میبینی

لایک نکنید «ممنونم»