2777
2789
عنوان

معده درد و دل درد عصبی.میشه بیایید؟

4430 بازدید | 13 پست

سلام شبتون بخیر 

من چند وقت پیش یه اتفاقی افتاد استرس به شدت بدی بهم وارد شد واقعا خیلی بود 

الان گاهی وقتا خیلی معده درد میشم و معده هم گاز میگیره و گاهی وقتا دل پیچه دارم و دلم تیر می کشه و بالای شکمم مثل نبض میزنه توی گوگل خوندم نوشته بود آئورت شکمی. البته هنوزم استرسی ام 

چیکار کنم ؟ اینا عوارض استرسه؟

در انتظار هدف...⛈⚡   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا اینطور بودم از استرس شدید این بلا سرم اومد یهو

دارو باید بگیری

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
منم دقیقا اینطور بودم از استرس شدید این بلا سرم اومد یهو دارو باید بگیری

گاهی وقتا کمر درد هم دارم شما هم داشتی؟معدتون نبض میزد؟

واقعا خیلی بده استرس از یه طرف این درد هم از یه طرف

در انتظار هدف...⛈⚡   
منم گاهی معدم انگار سوراخ میشه پشتم از درد احساس میکنم جر میخوره اگه همون لحظه قرص معده نخورم مرگ به ...

واقعا خیلی بده 

من گاهی وقتا علاوه بر معده درد کمر درد هم دارم 

در انتظار هدف...⛈⚡   
گاهی وقتا کمر درد هم دارم شما هم داشتی؟معدتون نبض میزد؟ واقعا خیلی بده استرس از یه طرف این درد هم ا ...

ن کمرم دیگه ن

همون معده خودش بدترین درده.

اره نبض داره سفت میشه ورم و گاز

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
ن کمرم دیگه ن همون معده خودش بدترین درده. اره نبض داره سفت میشه ورم و گاز

آره دقیقا منم همین علائم رو دارم دائم از داخل روده و معده هام صدا میاد انگار یه بادکنک توی معدم خالی میشه

در انتظار هدف...⛈⚡   
آره دقیقا منم همین علائم رو دارم دائم از داخل روده و معده هام صدا میاد انگار یه بادکنک توی معدم خالی ...

اره

وای وای درکت میکنم همین الانم من اینجوریم دقیقا بیشترشم برا استرسه هوف آب ولرم زیاد بخور اگه نفخ ن ...

خیلی بده بخدا 

خسته شدم نمیدونم چیکار کنم 

در انتظار هدف...⛈⚡