بچه ها امروز واقعا حالم خیلی خیلی خوب بود درسانو مرتب خونده بودم و یه دوش گرفتمو و رفتم سر وفت گوشیم دیدم دختر عمم عکس یه میمون زشت رو فرستاده و نوشته(ببین چقدر شبیهشی مخصوصا دماغت)واااقععععاااا حالم گرفته شد نابود شدم لعنت بهت لعنت بهت.من همیشه انتقاد دیگرانو پذیرفتم اما این واقعا یا توهین بود چه با شوخی چه بی شوخی .چون من واقعا قیافم خوبه و خودم راضیم فقط یه مقداری بینیم درازه حتی گریم گرفت دلم شکست خیلی هم بد شکست دلممیخاد نفرینش کنم اما دلم نمیاد بخدا قسم هزاااار تا مشکلات و بدبختی و عیب داره چه تو بدن و قیافه چه تو زندگی من هییییچی نمیگم حتی دلداری میدم اما اون....رابطه خیلی گرمی هم نداریم دشنمی یا کینه ای هم نداشتیم حداقل من نه اما اونو نمیدونم...
ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان کنکور داری حساس ترم شدی، تو هم عکس ی خرو براش بفرست بهش بگو اینوببین، مغز و شعورت ازینم پ ...
😂😂😂وای راهکارت عاالی
اره بخدا امروز خیییلی خوب درس خوندم درس همونطور که میخاستم بیشعور حالمو خراب کرد ولی الان بهترم چون فکر میکنم که انقد مشکلات داره تو زندگیش اومده گیر داده به من
ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!