2777
2789
عنوان

خاله فضولم

256 بازدید | 29 پست

عاقا این دختر خاله من دست نمیکشه هی ازم میپرسه چه رشته ای میخوای برداری منم چند بار گفتم فعلا تصمیم نگرفتم و... (تقریبا 5 یا 6 بار پرسیده درحالی که بابام تاحالا یه بارم در این مورد باهام حرف نزده) 😐

خلاصه مثل ننش خیلی فضوله 

حالا دیروز دوباره پرسید منم گفتم نمیدونم شاید ریاضی ولی ریاضی سخته (اون میخواد تجربی برداره) 

خالمم از اون طرف پریده وسط حرفم که فک میکنی تجربی رااااحت اونم ریاضی داره و.... (بالحن تند هااا) 😐

حالا فقط این نیس چن روز پیشم حرف میزدیم پرید وسط حرفم ضایع ام کرد منم محل نذاشتم 🥲

با این چیکار کنم من؟؟ 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

هروقت منو میبینه میپرسه 

اخه یکی نیس بگه به تو چه!!! 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دخترش عینکیه 

منم از عینکی ها خوشم میومد تازگی ها هم عینکی شدم 

عینکمو گذاشته بودم رو کمد یادم رفته بود بندازم 

بعد اومده میگه چیزی گم نکردی میگم نه 

اونم گف بیا عینکت اونجا بود 

بگو دیگه برا مدل میندازی چشات ضعیف نیس 

تازه دخترشم هر وقت منو میبینه میپرسه شماره چشات چنده میگم یادم نمیمونه 

باز می پرسه فک میکنه همه ازش حسودی میکنن و خیلی شاخه 

ب مامانت بگو بهشون بگه ناراحت میشی و بت گیر ندن

اونوقت به خانم بر میخوره 

مامانمم زبون نداره فک نکنم تو روش وایسته

ن ولش کن نگو بزار بعد یه مدت عادی میشه واست برات مهم نمیشه نمیخواد تو روش وایسی

اخه حرص میخورم بعدش 

اون لحظه هم جوابی نمیاد تو ذهنم بدم بهش

خودت سکوت کن و محل نده ب مامانت بگو ب خالت بگه انقد کل کل نکنه حرمت ها از بین نره

باشه میگم بهش 

دختر خالمو چیکار کنم؟ 

بهش چی جواب بدم؟ 

راجب رشته بهش بگو فکر کنم خیلی نگران رشتمی ک هی سوال میپرسیا بعدشم بخند

واسه عینک هم بگو لزومی نمیبینم بخام عینکی بودن یا نبودنمو به شما ثابت کنم 

هرچی هم خالت گفت جوابشو بده نزار بهت بگن تو سری خور

البته با احترام جوابشو بده

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊