2777
2789

سلام بچه ها خوبید؟

من امروز بعد از ۶ روز لتروزول روزی دوتا دونه و دوتا آمپول hmg رفتم پیش دکترم و واسم از ناف سینال آف زد

روز ۱۲ سیکلم بود امروز

جواب سونوم هم این بود

به نظرتون ممکنه دوتا تخمک آزاد بشه و دوقلو باردار بشم؟

یا سونوی اکثر آدما همینجوریه؟

البته هنوز در حال آزادسازی نبودن و دکتر واسه دوشنبه هم سونو نوشت

به نظرتون تو دو روز چقدر رشد میکنن؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون 17 خوبه حالا انشأالله بگیره

ان شاءالله😣

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
فولیات زیاده ولی کوچیکن اون ۱۷خوبه بالغ بشه

اون یکیا ینی بزرگ نمیشن دیگه؟

روری  ۱ ۲ میل میره جلو اگرم دوتا ازاد و بارور بشه که خوبه

اهان

عزیزم لطفا بذارید این پیک وحشی کرونای دلتا تموم شه بعد اقدام کنید بخدا خیلی خطرناکه 💔😓

من و همسرم مشکل داریم😔دکترم میگه اگه زودتر اقدام نکنی ممکنه ظبیعی نتونی باردار بشی😔💔

برای اقدام میگیم باید بالای 15 باشه

آره میدونم ولی ممکنه دوتا فولیکول آزاد بشه؟

مثلا اون ۱۷ و ۱۲ با هم