جنوبی ام سبزه شیرین خونگرمم چاله گونه هم دارم محشره عاشق شوهرم ودخترامکی گفته آقایون تو خونه باید بشینن وحتی آبم میخوان خانوم خونه باید براشون بیاره یه زحمت بخودشون نمیدن آبم بخورن شوهر من انقد با گوشی من بازی میکنه تا شارژ گوشیو تموم کنه بعد میگه بیا گوشیتو بزن شارژ اون لحظه میخوام کَلَشو بکَنم
آیلتس ی نوعه خودخوان هم خ سخته باید کلاس بری یا معلم بگیری در همین حد میدونم
به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
آیلتس جنرال برای اپلای های شغلیه مث اکسپرس اینتری یا جاب آفر
ولی برای تحصیلی باید آیلتس اکادمیک داشته باشید
عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشتهی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .
آکادمیک و جنرال من جنرال گرفتم چندین سال پیش اعتبارش دو ساله و دو روز طول میکشه امتحان یک روز برای اسپیکینگ و روز بعد سه مهارت بعدی مکالمه کردنت باید بدون وقفه باشه و حین حرف مکث یا اِ اِ هی نکنی رایتینگ باید دقیق و به تعداد کلمات خواسته شده پاراگراف بندی شده و کامل باشه بعد هم که دیگه لیسنینگ و ریدینگ هست. سوال دیگه بود در خدمتم
من یه دوره کلاس چت رفتم اون موقع شش ماهم خصوصی کلاسای خود ایلتس. کتابام ابجکتیو آیلتس. ایلتس بارنز. ایلتس تامسون کتاب های تستش استفاده کردم. کتاب فوکس آن ایلتس . کتابای تاکتیکس فور لیستنینگ چندتا پرسن تو پرسن هم داشتم خودم تو خونه کار میکردم کتاب آیلتس وکبیولری هم میخوندم خودم