سلام وقتتون بخیر
به دلایل مختلف و اختلاف نظر و در نهایت دعوای شدیدی که خانواده شوهرم با من و همسرم داشتند قطع رابطه کردم.
متاسفانه خلقیات خاصی دارند، خیلی راحت دروغ میگویید ... و آن را به همه نسبت میدهند.
دعوا و فحاشی برایشان آب خوردن است
۶ سال و ۶ ماه از ازدواج ما میگذرد و هر بار که بی احترامی از آنها سر میزد، من به خاطر همسرم و تداوم رابطه کوتاه میامدم و رابطه را حفظ میکردم بدون اینکه حتی به روی آنها بیاورم و تا بحال یک بار هم با آنها رو در رو مسئله ای را مطرح نکردم چون از اخلاقیات آنها با خبر بودم، میدانستم اگر حرفی به زبان بیاورم همه چیز بد تر میشود.
برای همین همیشه سکوت میکردم...
و شوهرم میگفت که خانواده اش در محیط خوبی تربیت نشده اندو فرهنگشان پایین است
میگفت انتظار هیچ چیزی از آنها نداشته باش...
تا اینکه ۲۰ مهر ماه سال ۹۸ به قطع رابطه ختم شد
البته با دعوا و فحاشی شدید آنها به من و خانواده ام در غیاب خانواده ام
در رابطه با قطع نکردن رابطه با خانواده شوهرم، بعد از چند ماه بنده از همسرم خواستم که دوباره با اونها ارتباط داشته باشم و مسئلهی بینمون رو حل کنیم. همسرم گفت که من از زندگیم راضی هستم و تو هم ذهنت رو درگیر مسایل حاشیهای و بی ارزش نکن، مهم زندگی خودمون هست که خدا رو شکر همه چیز خوبه.
این مسائل رو بسپار به زمان، اگه قرار به حل شدن باشه حل میشه، کاری از دست ما بر نمیاد.
الان نزریک به ۲ سال است که من رابطه ای با خانواده همسرم ندارم ولی خودش کاملا در ارتباط است تمام عکس ها و فیلم های پسرمون رو هم برای آنها میفرستید.
سال گذشته مادر بزرگ من به رحمت خدا رفت و همسرم به خانواده اش زنگ زد و خبر داد و به من گفت که قرار است آنها هم بیایید به مراسم
ولی نه آمدند و حتی زنگ نزدنم برای تسلیت.
الان من ۶ ماه است باردارم و همسرم دو ماه پیش گفت که پدر و مادرش میخواهند بیایند برای دیدن ما
من مخالفتی نکردم فقط گفتم که بیایند و صحبت کنیم تا مشکل حل شود ،که همسرم مخالفت کرد و گفتم اگر قرار باشد حرفی از گذشته زده شود اصلا بهتر است نیایند، من هم گفتم تا حرف نزنیم مشکل حل نمیشود و بعد از مدتی دوباره سرباز میکند. او هم قبول نکرد و گفت کلا بیخیال رابطه.
حالا به نظر شما من چه کنم؟
اگر دوباره حرف آمدن یا رابطه را زد چه بگویم؟
آیا خودم پیش قدم بشوم برای آشتی؟ یا کوچک کردن خودم است چون هر بار من پیش قدم میشدم برای آشتی و رفع کدورت، مادرش میگفت اگر ما بد بودیم چرا اون میآمد برای آشتی پس مشکل از خودش است 😔
لطفا راهنماییم کنید 🙏🌺