2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده همسر

386 بازدید | 34 پست

سلام وقتتون بخیر 

به دلایل مختلف و اختلاف نظر و در نهایت دعوای شدیدی که خانواده شوهرم با من و همسرم داشتند قطع رابطه کردم.
متاسفانه خلقیات خاصی دارند، خیلی راحت دروغ میگویید ... و آن را به همه نسبت میدهند.
دعوا و فحاشی برایشان آب خوردن است
۶ سال و ۶ ماه از ازدواج ما میگذرد و هر بار که بی احترامی از آنها سر میزد، من به خاطر همسرم و تداوم رابطه کوتاه میامدم و رابطه را حفظ میکردم بدون اینکه حتی به روی آنها بیاورم و تا بحال یک بار هم با آنها رو در رو مسئله ای را مطرح نکردم چون از اخلاقیات آنها با خبر بودم، میدانستم اگر حرفی به زبان بیاورم همه چیز بد تر میشود.
برای همین همیشه سکوت میکردم...
و شوهرم میگفت که خانواده اش در محیط خوبی تربیت نشده اندو فرهنگشان پایین است
میگفت انتظار هیچ چیزی از آنها نداشته باش...
تا اینکه ۲۰ مهر ماه سال ۹۸ به قطع رابطه ختم شد
البته با دعوا و فحاشی شدید آنها به من و خانواده ام در غیاب خانواده ام
در رابطه با قطع نکردن رابطه با خانواده شوهرم، بعد از چند ماه بنده از همسرم خواستم که دوباره با اونها ارتباط داشته باشم و مسئله‌ی بینمون رو حل کنیم. همسرم گفت که من از زندگیم راضی هستم و تو هم ذهنت رو درگیر مسایل حاشیه‌ای و بی ارزش نکن، مهم زندگی خودمون هست که خدا رو شکر همه چیز خوبه.
این مسائل رو بسپار به زمان، اگه قرار به حل شدن باشه حل میشه، کاری از دست ما بر نمیاد.
الان نزریک به ۲ سال است که من رابطه ای با خانواده همسرم ندارم ولی خودش کاملا در ارتباط است تمام عکس ها و فیلم های پسرمون رو هم برای آنها میفرستید.

سال گذشته مادر بزرگ من به رحمت خدا رفت و همسرم به خانواده اش زنگ زد و خبر داد و به من گفت که قرار است آنها هم بیایید به مراسم

ولی نه آمدند و حتی زنگ نزدنم برای تسلیت.

الان من ۶ ماه است باردارم و همسرم دو ماه پیش گفت که پدر و مادرش میخواهند بیایند برای دیدن ما

من مخالفتی نکردم فقط گفتم که بیایند و صحبت کنیم تا مشکل حل شود ،که همسرم مخالفت کرد و گفتم اگر قرار باشد حرفی از گذشته زده شود اصلا بهتر است نیایند، من هم گفتم تا حرف نزنیم مشکل حل نمیشود و بعد از مدتی دوباره سرباز میکند. او هم قبول نکرد و گفت کلا بیخیال رابطه.

حالا به نظر شما من چه کنم؟

اگر دوباره حرف آمدن یا رابطه را زد چه بگویم؟

آیا خودم پیش قدم بشوم برای آشتی؟ یا کوچک کردن خودم است چون هر بار من پیش قدم میشدم برای آشتی و رفع کدورت، مادرش میگفت اگر ما بد بودیم چرا اون میآمد برای آشتی پس مشکل از خودش است 😔

لطفا راهنماییم کنید 🙏🌺

😮😮😮😮

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم هیچ کی جز شما مایل به ادامه رابطه نیس

بذار همین شکلی باشید

منم مث شمام بااین تفاوت که شوهرمم نمیره

الان ۷ساله از ازدواجم میگذره

اتفاقا پریشب به بابام گفتم در حالیکه شوهرم هم گوش میداد

حرف از احترام به بزرگتر و بخشش و ادامه رابطه بود گفتم چیه هی شما و مامان میگید ببخش؟

مگه ادم چقد گنجایش داره؟

۷ساله عروس این خانوادم هربار دعوا صوری راه انداختن تا کات کنن

ولی دیگه تمام شد منو اونا غریبه ایم

شوهرم اگه خواس بره ولی منو بچه هام هرگز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خمسرت نازه خوش به حالش شده که شما با اونا کار نداری. همسره موذیه منم همینه

واقعا؟؟؟

یعنی چی؟ الان چیکار کنم؟ 

البته میدونم که حتی دلش نمیاد به اونا بگه بالای چشمتون ابرو هست

حالا که قطع ارتباط شده و همسرت راضی چرا پیگیرشونی😑 والا کاش مام اینجوری بودیم از شر شیطان رجیم ...

آخه یه بار گفت رابطه داشته باشیم و من که اونجوری گفتم گفت کینه ای نباش و تخم کینه رو نکار که بعدا خودت برداشت میکنی😳😳

هیچوقت نزار همسرت بره با خونوادش و شما نری یا هردو قطع رابطه کنید یا هردو برید اونجا بعدشم بزار خودش ...

میخواستن بیان ولی اونجوری که نه خانی اومده و نه خانی رفته 

چه فایده