2777
2789
عنوان

اینبارم نشد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 35 پست

سلام عزیزم می‌دونم  من هم سالها پیش این لحظات تلخ رو چشیدم اما یدفه بیخیالش شدم آرامش خیلی موثره یوگا کار کن  بعد از یوگا من بچه دار شدم زندگی پر از چالش هست دلت رو قرص کن امیدت به خدا با تمام وجود 

درمانت چیه، ای وی اف

نه .تخمدانام پلی کیستیکن .دارو میخورم.

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عززز دلم ناراحت مباش بالاخره اینهمه بارداری همه ک یباره نشده ...منم میخوام از مهر شروع کنم ب اقدام ب ...

این سری خیلی امیدوار بودم همچی خوب بود ....انشالله ک همون‌ ماه اول باردارشی....انتظارواقعا سخته

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
عزيزم ... اميدوارم يكماه بعد پست ديگه اي بزاري كه مادر شدي و از احساست بگي تا مام انرژي بگيريم  ...

مرسی😞💖😔

ان شاء الله سال بعد این موقع نی نی تو بغلت باشه  غصه نخور

😞💖🙏

فقط بسپار به خدا و بیخیال باش بوقتش میشه 😍😍😍 ایشالله بحق صاحب این ماه بزودی دامنت سبز شه ♥️

مرسی عزیزم😞💖

[QUOTE=205268734]چندساله ازدواج کردی گلم چندوقته تواقدامی ناامیدنشو گلم [/QU

۳ ماه دیگه میشه دوسال ک ازدواج کردم

یکسالو نیمه تقریبا منتظرم

باید بیخیال و بدون استرس باشی تا باردار بشی ..........به خدا بسپار و بیخیال باش خدا خودش بهترین زمان ...

اصلا نمیتونم بش فکر نکنم.صب تاشب زندگیم شده فکر کردن ب این موضوع.حتی وقتاییم ک خوشحالم انگار ی غمی ته دلمه

همش میگم نکنه هیچ وقت نشه😔😔😔😔😔😔

درکت میکنم خیلی سخته. منم ای یو ایم منفی شد. کلی فکر تو سرمه مغزم داره میترکه از فکروخیال

💔💔💔💔💔💔

سلام عزیزم می‌دونم  من هم سالها پیش این لحظات تلخ رو چشیدم اما یدفه بیخیالش شدم آرامش خیلی موثر ...

😔💖🙏

پریودات منظمه ؟

نه منظم نیس

اصلا نمیتونم بش فکر نکنم.صب تاشب زندگیم شده فکر کردن ب این موضوع.حتی وقتاییم ک خوشحالم انگار ی غمی ت ...

من این ماه دومین ماهی بود که اقدام میکردم و امروز پریود شدم 

قبل از اولین اقدامم دکتر رفتم و چکاپ کامل ...

دکترم بهم گفت اصلا به بارداری فکر نکن و دیگه جلوگیریم نکن 

به من میگفت فکرتو مشغول این قضیه نکن که تخمکت آزاد شده یا نه و یا این ماه باردار میشم یا نمیشم 

من فکر میکنم راست میگه هرچی استرس داشته باشی و فکر کنی دیرتر به نتیجه میرسی ....

این سری خیلی امیدوار بودم همچی خوب بود ....انشالله ک همون‌ ماه اول باردارشی....انتظارواقعا سخته

منم روزی فکر میکردم هرگز مادر نمیشم کارم گریه و زاری بود فقط به حدی مامانمم دیگه یه چشم اشک بود به خاطر من ولی بالاخره شد ،۴سال انتظار کشیدم

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊