2777
2789
عنوان

کاش تموم میشد این کابوس

68 بازدید | 7 پست

چند روزه از بس خبر کرونا شنیدم کل بدنم استرسه داغون شدم چند روزه خواب و خوراک ندارم فکر و خیال دیوونم کرده کل فک و فامیل و اشناهامون گرفتن کاش تموم شه این کابوس کاش جون ما اهمیتی داشت کاش یه کم به فکر مردم بودن ... من که دیگه کم اوردم 😔

استاتر جان استرس خودش بد ترین سمه! 

آرامشتونو حفظ کنین و رعایت کنین ان شالله چیزی نمیشه ❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
استاتر جان استرس خودش بد ترین سمه!  آرامشتونو حفظ کنین و رعایت کنین ان شالله چیزی نمیشه

عزیزم داغون شدم بخدا شب تا صبح کابوس میبینم همش میترسم نکنه کسی بمیره نکنه خودم بگیرم کلی وزن کم کردم روحیمو از دست دادم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم داغون شدم بخدا شب تا صبح کابوس میبینم همش میترسم نکنه کسی بمیره نکنه خودم بگیرم کلی وزن کم کرد ...

میدونم منم اوایل کرونا اومده بود اینجور بودم هی میترسیدم کسی فوت کنه

ولی با اینکار سیستم ایمنیتون ضعیف میشه و بدتره! 

💕

دعا کنین براشون برای خانواده تون، بهشون هشدار بدین رعایت کنن و بعدش دیگه نگران نباشین 🙏

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

عزیزمممم😊به فکر کردن بهش مگه همه چی اوکی میشه؟؟؟

اگه آره بشین انقد فکر و خیال بکن تا همه چی روبه راه بشه.

الان تقریبا همه گرفتن کرونا رو

ما خودمون

همه فامیلامون

بعدشم

جون ما برای کی باید اهمیتی داشته باشه وقتی ما خودمون ب خودمون اهمیتی نمیدیم و مراقبت نمیکنیم.

اگه اهمیت بدن کسی کرونا نمیگیره؟

الان خب اوضاع جهانی اینجوریه

با غصه خوردن هیچی درست نمیشه

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

عزیزمممم😊به فکر کردن بهش مگه همه چی اوکی میشه؟؟؟ اگه آره بشین انقد فکر و خیال بکن تا همه چی روبه ر ...

نه فکر و خیال بدتر همه چیو بدتر میکنه خدا رحم کنه بهمون مرسی از حرفات❤🌹