2777
2789

لطفاً از تجربه ها،سیاستها،باید و نبایدها،در دوران عقد و نامزدی بگین،اگر کتاب مفیدی در زمینه زناشویی میشناسید معرفی کنید

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ازتجربه های نینی سایتیا فقط این ملکه ذهنم شده ک خونه مادرشوهرت زیاد نرو 😐😂

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو عقد ب هیچ وجه رابطه نداشته باش تاکید میکنم ل هیچ وجه.از من ب تو نصیحت خواهرانه مثل من میشی اونو ...

میشع دلیل بگی

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست

در دوران عقد و در کل، پشت سر خانواده شوهرت بد نگو پیش هیچکس و حتی شوهرت، 

به مادرت نگو حتی 

به همسرت بخاطر این میگم نگو که بدونه نیت تو جدا کردنش از خانواده اش نیست... 

یا عروسی نیستی که خانواده اش رو خراب کنی پیشش

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
میشع دلیل بگی

برای اینکه اگر از طرف مقابل چیز بدی متوجه بشی،یا باهم به اختلاف مشکل بخورید،دیگه خیلی باختی همه چیزو،ادامه دادن و از نوشروع کردن برات سخت تره

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

اصلا نذار عصبانیت و ....رو ازت ببینن مهربون خوش برخورد😇😇 با مادر شوهرت تا میتونی خوب باش که از اون طریق میتونی به شوهرت هم نفوذ کنی هر دو تاشو تو دستت داشته باش نه اینکه با مادر شوهرت بد باشی اینطوری هر دوتاشونو از دست میدی 

رابطه اصلاااااااااا

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

توقعتو پایین نیار راحت حرف دلتو ب نامردا بگو قهر اصلا نکن خونه نادر شوهرا زیاد نرو با خوانواده شوهر خییییلی صمیمی نشو همیشه بهشون احترام بزار بد خانوادتو پیش نامزدت یا خانوادت ب هییییچ وجه نگو بد همسرتو پیش هیچ. کس نگو سعی کن بیشتر همسرتو بشناسی بزار در حد توانش، برات خرج کنه مسافرت برو باهاش رابطه کامل نداشته باش 

رابطه ممنوع 

خودتو سبک نکن اگه زیاد بگی دوست دارم زده میشه به اندازه بگو 

حرفی چیزی شد جلو نامزدت سکوت کن انگار نه انگار وقتی اون نیست حرفت رو بزن و جوابشون رو بده ...

اجازه نده کسی توی روابطت شخصیتون دخالت کن 

هیچ کس به فکر هیچ کس نیست خودت به فکر خودت باش 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 

عزیزم نامزدی رو تجربه نکردم. یعنی اصلا اعتقادی به این وازه ندارم. به نظرم هم دوست پسر دوست دختر هست که من تجربه اش رو ندارم. اما دوران عقد رو جونم برات بگه اونقدر هم خانواده خودت و هم خانواده داماد گند میزنن بهش که کلا چیزی متوجه نمیشید. در طول زندگی مشترک حواستون به همه چیز باشه کافیه. دوران عقد من کلا 65 روز بود که گوه و گند و حال بهم زن بود. متنفرم از اون روزها. فکر بد نکنید رابطه نداشتیم. شوهرم مرد عاقل و شریفی بوده و هست. فقط یه مشت زبان نفهم ادم رو دوره میکنن و به اسم دلسوزی تا میتونن میرینن به اعصابت همین. خوشبخت باشی ❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .