2777
2789
عنوان

حلقه زدن

160 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ...

من از حلقه استفاده می‌کردم چند کیلو هم لاغر شدم ولی الان روزی ۱۰ مین میزنم که فقط چیزی رو که میخورم آب کنم و چربی نشه 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی چند دقیقه حلقه زدی تو چه مدت چند کیلو لاغر کردی؟

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
روزی چند دقیقه حلقه زدی تو چه مدت چند کیلو لاغر کردی؟

روزی حدودا یک ساعت 

بستگی به خودت داره من تو یه ماه ۲ کیلو کم کردم

شکم و پهلو رو لاغر میکنه؟؟  من قدم 166 وزنم 64 اما ی کوچولو شکم دارم و پهلو بیشتر دارم از، بچگ ...

اره واسه من که حدودا ۳ ۴ سانت کم شد

من بعد از دوتا بارداری بی نتیجه کلی شکم آوردم خیلی زیاد 

هنوز خونریزی سقطمو دارم بعدش میخوام شروع کنم آخه دوران مجردیم خیلی حلقه میزدم شکمم تخت و کمرم باریک بود

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊