2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ گوشیت بیخود داغ میکنه احتمالا برنامه ویروسی نصب کردی رو گوشیت 

کامپیوتر خوندم عزیزم 

وقتی گوشیت ویروس داشته باشه خیلی داغ میکنه ب باتری اسیب میرسونه یا مثلا برنامه مخرب نصب کرده باشی رو گوشیت و خبر نداری اگ حافظه گوشیت بی دلیل پره بدون اینک چیز خاصی داشته باشی یا اینترنت گوشیت زود تموم میشه و خیلی داغ میکنه حتی وقتی باش کار نمیکنی احتمالا ویروس داره

اگرم وقتی با ی برنامه خاصی کار میکنی اینجوری میشه برنامه مخربع و باید پاکش کنی

اگ گوشیت بیخود داغ میکنه احتمالا برنامه ویروسی نصب کردی رو گوشیت  کامپیوتر خوندم عزیزم  ...

احساس میکنم از باطریشه سلامت باتریش ۹۳ شده، ۱ ساله بانریشو عوض کردم. زیاد استفاده میکنم حتی در حالت شارژ شدن.

جدیدا کاهی خودبخود خاموش میشه. ولی کم

یبارم قسمت note گثشیم خودبخود یاداشتام پاک شده بودن وقتی چک کردم دیدم قسمت note باعث شده خافظش پر شده بود، درصورتی که نوت چن تا یاداشته دیگه. 

بنظرم بدم بیرون ببینن. نظرت چیه؟

احساس میکنم از باطریشه سلامت باتریش ۹۳ شده، ۱ ساله بانریشو عوض کردم. زیاد استفاده میکنم حتی در حالت ...

نگا اگ میتونی اطلاتی ک لازم داری رو بریز تو فلش گوشیتو فلش کن ن فرمت اگ بلد نیستی ببر واست انجام بدن من بلدم ولی میترسم بت بگم یچیز اشتباه بزنی خراب شه