برادرم دو هفته زودتر از ما عروسی کرد البته عقدامون دو سال بینش فاصله بود فقط مراسم عروسیمون نزدیک هم بوده !
از اول عروسی مادر شوهرم گیر داد که چله زن داداشم افتاده روم!!! مخصوصا زمانی که زن داداشم باردار شد !
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
یعنی تا چهل روز نشده برین عروسی یا دیدن زنی که تازه زایمان کرده باشه
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
هارا وقتی زن همسلیه میخاد اب بکشه خودشو اب چله میریزه و غسل میکنه تا پاک بشه اون موقع بشین پایین پاش اب غسل وچهلش بریزه روت
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
سلام . منم یه سوال دارم , زمانیکه من عروسی کردم هنوز 40روز نشد که رفتم عروسی دختر عمه شوهرم یعنی الان چله چطوری میشه برام توضیح بدید و اینکه دقیق روزِ عروسیم خواهرم زایمان کرد و من فردای عروسیم رفتم خونه مامانم و خواهرم رو دیدم . یعنی اینم چله افتاده ؟ گیج شدم .
راستش منم فک میکردم چله دارم اخه عروسیم تازه عروس اومده بود،تو همین نی نی سایت خوندم که نون از خونه جاریت بدزد باهاش غسل کن،یه تیکه نون دزدکی ورداشتم خشک که شد انداختمش تو سطل تو حموم نیت کردم وباهاش غسل کردم دوسه ماه بعدشم باردار شدم،نمیدونم مال اون بود یانه