2777
2789
برادرم دو هفته زودتر از ما عروسی کرد البته عقدامون دو سال بینش فاصله بود فقط مراسم عروسیمون نزدیک هم بوده ! از اول عروسی مادر شوهرم گیر داد که چله زن داداشم افتاده روم!!! مخصوصا زمانی که زن داداشم باردار شد !
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش خرافه است
اگه اینجوری باشه هزار تا زن تو بیمارستانای زنان و زایمان هرروز چلشون به هم میوفته که
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
ببین اینا خرافاته اما اگه بهش فک کنی یعنی قانون جذب و ناخواسته اونو وارد زندگیت میکنی چله درسته اللخصوص اگه تازه عروس وارد عروسی بشه چهلش میفته رو عروس یا اگه زاچه بره عروسی چله ش میفته رو عروس
KEEP CALM I'M .👑.......QUEEN 👑
الان بچه داداشم دنیا اومده و امروز چلش بود و مادر شوهر گیر داد برو اب چلش رو بریز روت ! منم به دروغ گفتم ریختم . حالا میگه باید باهاش غسل میکردی!!! بعدشم الان خانم میگه بذار چله ی زن همسایشون بشه اب چله ی اونو بریز رو خودت چی کار کنم بشینه سر جاش؟
بچه ها زن داداشم فقط مراسم عروسی گرفت و اصلا رابطه ی زناشویی نداشتن تا سه ماه !
والا نمیدونم منکه خودم اعتقاد نداشتم برامم پیش نیومده ولی خب مامان بزرگ منم خیلی اعتقاد داره کلا اکثر فامیل اینجورن.ولی خب هرچی خدا بخواد همون میشه دگ همش دست خودشه
💕خداجونم خیلی ممنونم که تا چندروز دیگه دختر کوچولومو میگیرم بغلم❤ان شاالله امسال عید به همه منتظرا یه نی نی سالم بدی💕