2777
2789
عنوان

دردناک نرین حرفی که تاحالا بهتون زدن چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 25 پست
بابام وقتی خواب بودم به مامانم میگفتم تا حالا خر نرم اینو نپسندیده 

وای دقیقن مامان منم هی میگه اینو 

من نمیدونم دخترای دیگه چجوری انقد خاطر خواه دارن 

خداوندا شبم را روز گردان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترعمم گفت تنها راه فرارت ،درسه چون نه خونتون تهرانه نه پولدارین اخرشم باید با یه شهرستانی ازدواج کنی.این حرفو وقتی پونزده سالمم نشده بود گفت و من حس میکردم عجب زندگی سیاهی دارم پس .کل سفر ،ناراحت بودم برا ایندم

من از آن روز که در بند تو ام آزادم..
دخترعمم گفت تنها راه فرارت ،درسه چون نه خونتون تهرانه نه پولدارین اخرشم باید با یه شهرستانی ازدواج ک ...

بعد زندگیت خوب نشد من اینان ذارم اگ کسی مسخرت کنه حتما ب بهترینا میرسی

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 

بهم گف فراموشم کن😭..برام دعا کنین ک برگرده و از کارش پشیمون شه

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

من خودم ی کم خجالتیم کم حرفم ۲۰روزک زایمان کرده بودم رفتم خونه پدر شوهر بچه روببینن خودشون ک نیومدن دیدنش بچه رو بغل کردگفت هه اینم ک مثل خودته انگار لال چرانمیخنده برام😭ایقددلم شکست ازبچه ۲۰روزه انتظار قهقه زدن داش

دخملم آیلین 

تو باشگاه مدرسه یکی از هم کلاسام بد جوری دلمو شکست ک هیچوقت نمیبخشمت با این که سر خودشم اومد 

رفتم رو صندلی ک توپ پینگ پونگ رو از لب پنجره بیارم پایین بعد اشتباهی سوسک گرفتم دستم و کلی گریه کردم و زمانی ک داشتم کلی گریه میکردم داد زد بچه ها ازش دور شین انگل داره ووووییی😢