2777
2789
عنوان

چرا بیدارین مومنان خداااا

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 41 پست
من فردابایدبرم کارای اداری شروع به کارم وانجام بدم ولی چون بایدبرم توبین کروناییامیترسم .بچه کوچیک د ...

ایشالا ک چیزی نمیشہ نترس 

رعایت کن 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترش کردم معدم داره میجوشه شربتم ندارم الان 

آبلیمو نداری؟

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
هر شب که بیدارم ولی امشب یه بی شعور با وجود عطسه و گرفتگیه صدا تو خونمون بود 😔😔😔😔تا یه هفته دیگه ...

نترس عزیزم آب نمک چیز کن ازونا کن قرقرہ غرغرہ😂

ناراحتم چون که 

من بعد از ازدواجمون پدرشوهرمو بابا صدا میزدم ولی جاریم میگفت بهش عمو 

حالا دید من میگم بابا جلوی خودم با حالت پز بهش میگه بابااااا 

اعصابم خرده خیلی عوضیه 

اون ۱۴ ساله ازدواج کرده من ۴ ساله عروسشون شدم 

ایشالا ک چیزی نمیشہ نترس  رعایت کن

هرچقدر رعایت کنم بازمیترسم ناقل بشم شرمنده شم .می‌دونی قبل شروع کاراستخاره گرفتم حاج اقابهجت اینکاروبرام انجام دادگفت جهنمه اینقدربده ولی این کارمن خدمت داوطلبی توشرایط کروناس نمی‌دونم برم نرم .ازیه طرف میگم کارخیراستخاره نمیخوادازیه طرف نگرانم که چراجواب من بداومد

ناراحتم چون که  من بعد از ازدواجمون پدرشوهرمو بابا صدا میزدم ولی جاریم میگفت بهش عمو  حا ...

باور کن ۵ سال دیگہ اصلا اینارو یادت نمیاد 

گور بابای آدما 

زندگیتو بکن

هر شب که بیدارم ولی امشب یه بی شعور با وجود عطسه و گرفتگیه صدا تو خونمون بود 😔😔😔😔تا یه هفته دیگه ...

راست میگی منم اینجوریم یکی مشکوک باشه یه هفته اصطراب دارم 

خدایا معجزه کن تموم بشه 

همه بگین امین 

هرچقدر رعایت کنم بازمیترسم ناقل بشم شرمنده شم .می‌دونی قبل شروع کاراستخاره گرفتم حاج اقابهجت اینکارو ...

نمیدونم چی بگم راستش 

ایشالا ھر مسیریو ک بری تھش خیر باشہ آجی 

نگران نباش