2777
2789
عنوان

باید برم خونه مادرشوهر زندگی کنم

830 بازدید | 44 پست

میخوایم خونه بخریم 

هر جور حساب میکنیم باید دو سالی بدیمش رهن 

۹ سال مستاجر بودم الان نه میتونم از خیر خونه بگذرم چون شرایط خریدنش خاصه و حالا حالاها از این موقعیت ها پیش نمیاد نه میتونم یهو بیخیال اینهمه وقت مستقل زندگی کردن بشم.خانواده شوهرم آدمهای بدی نیستن ولی خب زندگی با خانواده شوهر همیشه مشکلات خاص خودشو داشته 

چیکار کنم این دو سال بیخیال باشم آخه کلا آدم زود رنجی هستم

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرم ارزشش داره 2 سال..ولی اگه شوهرت از اونایی نباشه که دبه کنه بگه جامون خوبه همیشه بدیم رهن

نه اتفاقا اونجا کوچیکه.شوهرم خیلی سختشه بره اونجا میگه بعد ۹ سال اجاره نشینی الان تازه برم خونه بابام 

ولی انقدر قیمت خونه غیر قابل پیش بینی شده میترسم باز اینو از دست بدیم 

مستاجری خیییییلی سخته 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
ب نظرم ارزشش داره 2 سال..ولی اگه شوهرت از اونایی نباشه که دبه کنه بگه جامون خوبه همیشه بدیم رهن

با احترام بهتون ولی اصلا و ابدا موافق نیستم باهتنون من خودم ک تجربه دارم دوستمم همینجوره خونه از خودشه طبقه ی بالا خونه مادرشوهرش میشینه ولی اصلا راضی نیست اوناهم خانواده ی بدی نیستن ولی از قدیم میگن دوری و دوستی

نمیتونی یه جایو بگیری مثل مغازه اسبابتو بزاری اونجا بد بمونی خونه ی مامانت اگه شرایطشو دارن مثلا خون ...

اینجوری شوهرم همش آوره میشه خجالتیه نمیاد بمونه خونه پدر من که اینجوری این خونه مامانشه من خونه مامانم 

بنظرم اگه دیگ موقعیت پیش نیاد برو بمون من خودم نموندم یه سال اگه میموندم خونه داشتیم شوهرم میخواس بخره یکم پول کم داشت بده رهن بعد یسال بریم خومه خودمون منم انقدر اذیت کردن نموندم گفتم باید بریم نتونس بخره ۴ ساله مستجریم داره میشه ۵ سال همون خونه ۱۲۰ تومنی شده ۱ میلیارد عین چی پشیمونم یادم میفته اعصابم خورد میشه

2سال چیزی نیس  برو بشین خونه رو بخر حیفه از دست نده ارزش داره از مستاجری خلاص میشی هر چی گفت ...

اذیت بکن نیستن اتفاقا 

واحد هم سوا طبقه سومه طبقه دومم یه جاری دیگم زندگی میکنه .ولی من خودم خیلی زود رنجم 

از طرفی هم مستاجری رُس منو کشیده هاااا ۹ ساله ازدواج کردم ۶ بار جابجا شدم 

اینجوری شوهرم همش آوره میشه خجالتیه نمیاد بمونه خونه پدر من که اینجوری این خونه مامانشه من خونه ماما ...

خوب تو میری خونه ی مانش تو هفته چند روز اونم چند روز میاد خونه ی  مامانت سا اگه شوهرت دهن بین نیست برو اونجا زندگی کن فقط حدو حدود هارو مشخص کن