2777
2789
عنوان

بچه بگین چکار کنم مادر شوهرم

365 بازدید | 26 پست

مادر شوهرم ۴۰ سالشه ۲۰ سالش بوده شوهرش قوت شده زن سر به راهی نیست این خانوادگی متوجه شدند اما به خاطر شوهرم ک آدم خوبی چیزی نمیگم اما الان متوجه شدم با پسر داییش خودش ک زن بچه داره دوست شده و داده باهاش حرف میزنه شوهرم خیلی با دایی مامانش و زندایی مامانش رو در بایستی داره نمیدونم به شوهرم بگم جلوش بگیره یانه میترسم بگم ی خونی بشه بکن من گفتم 

(چت های مادر شوهرم با پسر داییش خوندم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😬😬😬😬😬😬😬😬😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اول از همه بفرمایید که چرا چت های مادرشوهرتو خوندی دوما اصلا نگو و تو مسائل خانوادگیشون دخالت نکن ا ...

نخوندم گوشی ش داد براش فیلم دانلود کنم چشم خورد اما دروغ نگم رفتم بعدش خوندم

نمیدونم والا میترسم اوضاع بدتر شه اما خودمم با خودم گقتم

اصلا دخالت نکن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤