2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان بهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 11272 بازدید | 64 پست

تو عرفان بله لباس دادن ولی ساک ندادن کلا یک دست لباس برای کوچکلوت همراهت باشه برای خودمم زیاد وسیله بردم ولی فقط دمپایی لازم شد همچی دادن

من برای پسرم خشکنش رو هم بردم با لباس و پاپوش و دستکش همونجا به بهیار نوزادن گفتم بشورتش دیدم بیارم خونه مامانم باید کلی استرس بگیره تا بشورتش

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو چون دکتر منم گفته بود زایمان های پر خطرم رو اونجا انجام می دم دوقلو هم جز همین زایمان ها هس ...

اره حتماهمین کارو میکنم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
راستش منم بارداریم دوقلوی بود که یک قل نموند و طی بارداری سقط شد

ای وای چند هفته قلت سقط شد

تو عرفان بله لباس دادن ولی ساک ندادن کلا یک دست لباس برای کوچکلوت همراهت باشه برای خودمم زیاد وسیله ...

همون روز اول اونجا حمومش کردن چقدر خوب

سلام عزیزم دکتر لواسانی گفته بری بهمن برای زایمان یا عرفان؟ با خودش میخوای زایمان کنی؟

سلام گلم 

ارع خودش گفت برو بهمن میخوام با خودش زایمان کنم

همون روز اول اونجا حمومش کردن چقدر خوب

خودم خواستم

من زایمان اولم بهمن بودم با کلی شیرینی به این پرستار و اون پرستار از اتاق دو تخته شوهرم آورد من رو بیرون

خودم خواستم دو ساعت قبل ترخیص برد اتاق نوزادان حموم کرد ده دقیقه نشد آورد من تعجب کردم با چه سرعتی شسته

اونها فرزن و هم یک سینک مخصوص دارن که مربع و عمیق و مناسب این کار من سر بچه اولم خودم با بهیار تو بهمن رفتم حموم کرد

تو اولین سونو گفتن احتمالش کم بمونه تو غربالگری اول گفتن نمونده

این اتفاق برا منم افتاد سونو اول گفت این جنینت دورازجون مرده و نمیمونه اما ب طور معجزه اسایی سونو بعدی قلب داشت😭😍

خودم خواستم من زایمان اولم بهمن بودم با کلی شیرینی به این پرستار و اون پرستار از اتاق دو تخته شوهرم ...

چه جالب چقدرم خوب حموم بردن بچه خیلی س۸ته

این اتفاق برا منم افتاد سونو اول گفت این جنینت دورازجون مرده و نمیمونه اما ب طور معجزه اسایی سونو بع ...

عزیزم 😍😍😍

مال ما که نبود حتما خیریتی توش بوده

ان شاالله در صحت و سلامت فارغ بشی عزیزم

عزیزم 😍😍😍 مال ما که نبود حتما خیریتی توش بوده ان شاالله در صحت و سلامت فارغ بشی عزیزم

مرسی گلم 😘