2777
2789

بله منم ریزش شدید گرفتم

به خاطر ضعف بدنه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزبزم.هم من هم خانوادم گرفتیم خیلی شدید.تقریبا یک ۶ماهی میکشه تا متوقف شه و بعد رشدش از سر گرفته میشه.مولتی ویتامین و نوروبیون و ب کمپلکس هم بعد ۶ماه بهم خیلی کمک کرد

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
بله عزبزم.هم من هم خانوادم گرفتیم خیلی شدید.تقریبا یک ۶ماهی میکشه تا متوقف شه و بعد رشدش از سر گرفته ...

بعد از چند وقت نوروبیون زدید؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ان شاءا... زود خوب و سرحال بشید

مرسی عزیزم

انشاءالله شما هم زودتر خوب بشین

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
رفتید دکتر دارو داد بهتون؟

من راستش باردارم شدم انلاین مشاور گرفتم 

مامانم قبلا دقیقا همینجوری شد درمان کرد با کمک اون خانوم دیگه منم دیروز صحبت کردم برام محصول میخاد بفرسه

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
آره منم شنیده بودم یه لنده خدایی اینجوری شده بود دکتر گفته بود نگران نباشه به زودی جاش درمیاد

ان شاءا... همه چیز برگرده

من بویاییم هم برنگشته هنوز

گوشهامم سنگین شده

معلمم میترسم برم تو جمع همکارا با این شرایطم خیلی هم حواس پرت شدم از بس یه ماهه استرس دارم و گریه میکنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
بعد از چند وقت نوروبیون زدید؟

من تا چندماه اول نزدم.بعد تقریبا چهار ماه شروع کردم ب کمپکس ب ۱۲ تزدیق کردم.ببین عزیزم روند ریزشش یک ۶ماهی تقریبا هست هرکاری هم کنی.بعدش همه درمیاد

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊