2777
2789
عنوان

پاکسازی پوست

882 بازدید | 14 پست

بچه ها اول این ک من مشاور پوست و مو هستم و اگه محصولی معرفی میکنم تبلیغ نیست محصولیه ک امتحان کردمو میگم 

خب اول بگم پاکسازی پوست چرا خوبه و چرا باید انجام بشه اول اینکه سلول های مرده پوستو از بین میبره در نتیجه باعث شادابی پوست میشه دوم این که آلودگی های پوستو از بین می‌بره و سوم این که پوستتون آبرسانی و تغذیه میشه حالا اگه بخایید من سه تا روش پاکسازی پوستو میگم ، پاکسازی سطحی، پاکسازی ملایم و پاکسازی عمیق اگه دوست داشتید بگید ادامشو بگم

خب بگو عمیق رو بگو 

پاکسازی عمیق باید حداکثر یک بار در هفته انجام بشه 

اول اسکراب مخصوص پوستتونو بزنید بعد یه ربع تونیک مخصوص پوست و چند دقیقه بعد ماسک گچی آبرسان استفاده کنید دوباره چند دقیقه بعد صورتتون با تونیک بشورید و بعد آبرسان پوستتونو بزنید نیم ساعت بعد ضد آفتاب بزنید و بعدشم تا یک روز آرایش نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام هر ۳تا رو بگین بی زحمت

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉

سلام عزیزم پاک سازی سطحی هر روز باید انجام بشه

اول صورتتونو با فیس واش مخصوص بشورید بعد از تونیک استفاده کنید چند دقیقه بعد از آبرسان میتونی به جای آبرسان کرم شب + کرم زعفران یا سرم ویتامین سی + کرم شب استفاده کنی

سلام عزیزم پاک سازی سطحی هر روز باید انجام بشه اول صورتتونو با فیس واش مخصوص بشورید بعد از تونیک اس ...

مرسی گلم.میشه چندتا لایه بردار یا ما#& طبیعی بهمون بگین که خودمون درست کنیم

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉

پاک سازی ملایمم هفته ای دوبار

اول فیس واش استفاده کنید بعد ماسک ورقه ای( بلک ماسک یا ماسک خیار یا ماسک انار یا ماسک آلوئه ورا) بعد از اون تونیک استفاده کن و چند دقیقه بعد آبرسان

عزیزم میتونی از پیج _beauty_of_sky کمک بگیری کاملا تضمینیه به صورت حضوری هم میتونی بگیری و این که تس ...

خب شما که اطلاعات داری یه مارک خوب بگو  من پول ندارم همشو یهو بخرم ‌بازد یکی یکی بخرم 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
مرسی گلم.میشه چندتا لایه بردار یا ما#& طبیعی بهمون بگین که خودمون درست کنیم

عزیزم من خودم اعتقادی به ماسک های خونگی ندارم چون به مدت دوسال استفاده کردم و تاثیری ندیدم ولی خب شکر و عسل به عنوان لایه بردار بد عمل نمیکنه

خب شما که اطلاعات داری یه مارک خوب بگو  من پول ندارم همشو یهو بخرم ‌بازد یکی یکی بخرم  ...

اسکراب برند مورال آپ

تونیک برند mnd

ماسک گچی mnd 

آبرسانmnd

ضد آفتابmnd یا super style