2777
2789
عنوان

حالا هی بگید تک فرزندی خوبه

299 بازدید | 36 پست

-از بچگی خواهر برادرام باهام همبازی بودن، ۲۴ ساعت بازیاااا

- تو دوران مدرسه جواب مسئله هامو از رو کتاب های پارسال خواهرم که یه سال ازم بزرگتر بود مینوشتم، خخخخ

-تیم میشدیم پدر و مادرو برای هرررر کاری راضی میکردیم

-به جای دوست پسر، داداشام از زیباییهام تعریف میکردن و من نیازی نداشتم جنس مخالف بهم توجه کنه، به جای دوست پسر با داداشام میرفتیم کوه، تفریح، خرید

-یکی کشیک میکشید از پنجره، تا میدید مامان داره میاد اشاره میزد صدای ضبط رو کم میکردیم

-وقتی داداشم، خواهرم، کسی رو انتخاب میکردن که خووووب بود اما پدر و مادر راضی نمیشدن، ماها مامان بابارو راضی میکردیم و حتی میشدیم واسطه بین داداش و عشقش که جوش بخوره

-روز، شب و نصف شب فرقی نداشت  هر چیزی میخواستیم داداشا درخدمت

-خواهر برادر انگیزه تلاش برای کنکور

-خواهر برادر سرشار از عشق برای موفقیت ها

-یادمه وقتی انتخاب اشتباهی داشتم خواهر برادرام پدزمو راضی کردن تو عقد تموم کنم وگرنه بابام محاااال بود راضی بشه

-یادمه تو دوران بعد از جدایی نزاششتن آب تو دلم تکون بخوره

-وقتی برای تحصیل رفتم شهر دیگه دلم خوش بود هر شب یکی میاد به پدر و مادرم سر میزنه

-وقتی پدر ومادر دلشون گرفته، خدارو دارن اما دلسوزم زیاد دارن الحمدلله

امشب که دیدم یکی از دوستان رابطش با نامزدش بهم خورده و خانوادش راضی نمیشن جوش بدن، چقدر حیفم اومد که خواهر برادر بزرگتر نداره، چفدر حیفم اومد که خواهر بزرگتر نداره که باهاش درد دل کنه و ازش مشورت بخواه

اینایی که گفتم شاید یه صدم نعمت خواهر و برادره

الهی که همه بچه ها خواهر و برادر داشته باشن

خدایا شکرت، یعااالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه من هیچ خیری از داداشام ندیدم ..دلم نمیخواست پسرم تنها باشه ولی انگار خدا میخواد که تنها باشه،منم هیچ اصراری ندارم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "