بعد از گذاشتن متن قبلی که به نظر من پر از دلگیری ها و حسرت ها بود قضاوتها کاملا متفاوت بود
ببینید دوستان ما اینجا هیچکدوم اطلاعی از احوال و روند زندگی هیچکسی نداریم و هیچکسی هم قادر نیست زمان رو به عقب برگردونه تا چیزی رو تغییر بده پس به تصمیمات و نظرات همدیگه احترام بزاریم چه درست و چه غلط قرار نیست ما هم این تصمیمات رو داشته باشیم
من واقعا نه این کار رو توصیه میکنم و نه کسی رو به این کار تشویق میکنم من صرفا یک متن که گوشه ای از درددلها و ناگفته ها بود رو به اشتراک گزاشتم
لطفا قبل از نوشتن و گفتن هر نظری خودتون رو جای طرف مقابلتون تصور کنید و ببینید با خوندن نظر شما چه حسی رو بهش انتقال میدید
ازدواج در ۱۶ سالگی چه عقلی چه جسمی کاملا غلطه من خودم تجربه کردم زیر ۲۰ سال ازدواج کردم و کاملا ناخواسته باردار شدم چون اون زمان فکر میکردیم اولین بار اقدام که حاملگی اتفاق نمیوفته ولی اتفاق افتاد و زایمان به شدت دردناکی رو تجربه کردم بعد از زایمان هیچ کمکی نداشتم خودم تلاش کردم با وجود بارداریم درس خوندم شوهرم توی کار به مرز ورشکستگی رسید تحمل کردم با شرایط سختم ادامه دادم تا رسیدم به جایی که میخواستم
لطفا فقط به خاطر مخالف بودنتون با یک موضوع دست به تحقیر و تمسخر و قضاوت دیگران نزنید