2777
2789
عنوان

ازدواجم در ۱۶ سالگی(قضاوت ممنوع)

765 بازدید | 6 پست

بعد از گذاشتن متن قبلی که به نظر من پر از دلگیری ها و حسرت ها بود قضاوتها کاملا متفاوت بود

ببینید دوستان ما اینجا هیچکدوم اطلاعی از احوال و روند زندگی هیچکسی نداریم و هیچکسی هم قادر نیست زمان رو به عقب برگردونه تا چیزی رو تغییر بده پس به تصمیمات و نظرات همدیگه احترام بزاریم چه درست و چه غلط قرار نیست ما هم این تصمیمات رو داشته باشیم

من واقعا نه این کار رو توصیه میکنم و نه کسی رو به این کار تشویق میکنم من صرفا یک متن که گوشه ای از درددلها و ناگفته ها بود رو به اشتراک گزاشتم

لطفا قبل از نوشتن و گفتن هر نظری خودتون رو جای طرف مقابلتون تصور کنید و ببینید با خوندن نظر شما چه حسی رو بهش انتقال میدید 

ازدواج در ۱۶ سالگی چه عقلی چه جسمی کاملا غلطه من خودم تجربه کردم زیر ۲۰ سال ازدواج کردم و کاملا ناخواسته باردار شدم چون اون زمان فکر میکردیم اولین بار اقدام که حاملگی اتفاق نمیوفته  ولی اتفاق افتاد و زایمان به شدت دردناکی رو تجربه کردم بعد از زایمان هیچ کمکی نداشتم خودم تلاش کردم با وجود بارداریم درس خوندم شوهرم توی کار به مرز ورشکستگی رسید تحمل کردم با شرایط سختم ادامه دادم تا رسیدم به جایی که میخواستم

لطفا فقط به خاطر مخالف بودنتون با یک موضوع دست به تحقیر و تمسخر و قضاوت دیگران نزنید

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

اینجا همه فاز حمایت از کودکان دارن 😐موافق  ازدواج سن کم نیستم اما  قرار نیست ب کسی توهین کنید خیلی از دخترایی ک توی ۱۶ سالگی ازدواج میکنن از صد تا مث من و تو بیشتر اگاهن و میفهمن مسائل. زناشویی رو

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا به ما چه به تو چه به اون چه هرکی هرسنی دوس داره شوهر کنه انقد فاز حمایت از کودکان و#کودک همسری برندارین کلاه خودتونومحکم بگیرین 

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

اینو یه تاپیک دیگم گفتم

بچهایی که مخالف کودک همسرین

اگه به جایی رسیدین و شغلی دارین وقتی میبینین یه سریا خودشون نمیفهمنن اصراری به فهموندن نکنین نون خودتونو اجر نکنین

بالاخره گذر ایناو دختراشون  به دکتر زنان مشاوره روانشناس دادگاه پاسگاه و وکیل میخوره بزارین پولاشونو خرج کنن زندگیشون بهتر بشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.