2777
2789
عنوان

عشقم ناراحته ازم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری لوسش نکن 

هرجوری تربیتش کنی تااخر عمرت اونجوریه

توام ک این رفتارو داشته باشی کارت ساختس خواهر

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
بی محلی هم کنم بعدش میگه چرا بی محلی کردی نموندی حالم و خوب کنی🥺

ای بابا

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
فقط خیلی دل نازکه🥺

دارع خودشو لوس میکنع واست، بسᥬ😐᭄ ᥬ😐᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
زن باید ناز کنه مرد بخره عزیزم تورو خدا انقدر ناز نکش چون خسته میشی ذات زن نازکردنه به بن بست روحی م ...

بخدا اینقدر دلم‌میخواد یه بار درست ناز کنم براش

ولی نمیشه🤦‍♀️😅

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
انقد پا پیش نذار بعدا وظیفت میشه و به شدت رو اعصابت میره

چیکار کنم خوب شه

بخدا وقتی ناراحت باشه قلبم درد میگیره

خیلی دوسش دارم🥺

عه

بلع ᥬ😑᭄ ᥬ😑᭄ ᥬ😑᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
چه کنم پس🥲

کاری نکردی بی اعتنا باش هر چی باشه هرمشکلی باشه از من بشنو بزا همیشه اون بیاد سمتت مثل من نکن

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
کاری نکردی بی اعتنا باش هر چی باشه هرمشکلی باشه از من بشنو بزا همیشه اون بیاد سمتت مثل من نکن

بدتر میشه

میگه چرا حالم بده

میزاری میری

باید بمونم تا حالش خوب شه

میمونمم اینقدر منت و گریه باید بکنم تا خوب شه🤦‍♀️