2777
2789
عنوان

محرم شدن به برادر زاده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 56 پست
یعنی پدرمادرت ی بچه داشتن کذالان ندارنش دیگ و پسر عموتونم همون موقع بوده و همزمان شیرمادرتون رو ...

نه بچه دیگه ای نبوده و مادرم ۲۰سالگی ازدواج کرده تازه

نه بچه دیگه ای نبوده و مادرم ۲۰سالگی ازدواج کرده تازه

خوب پس هیچ راهی نیست ممکن نیست اینطور باشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوش سرلخت بود و مامان بابام صحبت میکر دن باهم فهمیدم

همین  شاید چون ازکودکی پیشش بوده باهاش راحته  

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من ۱۸داداشم۱۲ پسر عموم ۲۵فک کنم دختر عموم۱۳.۱۴ بینشم فک کنم یه بچه بوده فوت کرده

ببین اگه سن خواهر برادراتون به هم نزدیک بوده و شیر خواهره داشتین هردو که بشه شیر ماداتونو بخورن اینجوری محرم میشه

شاید برای دختر عموی ۱۳ ساله و داداش ۱۲ ساله ات باشه!

و یه مورد دیگه هم هست اینه که اگر لازم باشه محرم بشن به همدیگه ممکنه توی سن پایین بینتون محرمیت خونده باشن از این مدت دارها و خب اینجوری پسر به مادر دختر محرم میشه

تو همین الانم اگه با کسی نامزد کنی محرمیت بخونی بعد بهمش بزنی اون پسره تا آخر عمرمش به مادرت محرمه

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
ببین اگه سن خواهر برادراتون به هم نزدیک بوده و شیر خواهره داشتین هردو که بشه شیر ماداتونو بخورن اینج ...

اها منم شک کرده بودم ک منو محرم کرده باشن به پسر عموم

ینی صیغم کردن؟اخه سنم ک خیلی کم بوده میشه تو اون سن کم محرم کرد؟

نه  مطمعنم اینطور نیست یه کاری کردن

دیگه تنها راهش اینه ک قراره دامادتون بشه از طریق شما😑

اها منم شک کرده بودم ک منو محرم کرده باشن به پسر عموم ینی صیغم کردن؟اخه سنم ک خیلی کم بوده میشه تو ...

آره عزیزم میشه تو سن کم....حتما یه خطبه محرمیت موقتت خوندن.....چرا از خودشون نپرسیدی که چجوری ؟؟؟دلیل محرمیتش به مادرت چی بوده؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
آره عزیزم میشه تو سن کم....حتما یه خطبه محرمیت موقتت خوندن.....چرا از خودشون نپرسیدی که چجوری ؟؟؟دلی ...

پرسیدم پیچوند گفتم از طریق من گفت اره گفتم چطوریگف نمیدونم😂😐

تره فک کنم همینه ک میگی چون راه دیگه ای نیی بعدم اگه از طریق شیر دادن بود ک چیزی نبود میگفتن بهم.شک کردم یه صیغه ای درکاره