2789

من حرف بزنم انقد حرف بزنم تا خالی شم چ دنیاییهه این

چ ادمایهه..کسی ک میمیره باید بگین خوشبحاااالش خوشبحالش کع خلاص شد از این دنیا از این ادما از این ادمای قلب چرکی و سیاه از ادمای زبون نفهمممم. تا کی کوتاه بیام دربرابر حرف زور ی ادم بی منطق زبون نفهم ها؟؟؟؟؟

چقد اخه حرفامو نگهه دارم تو دلم و ب کسی نگم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخی عزیزم😥😥 منم امشب ناراحتم. اگ دوس داشتی بگو من میخونم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

قرار نیس این دنیا به هیچکس خوش بگذره 

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

هرچقدر ک از اطرافیانم دور میشم حس میکنم کلا دارم از این دنیا دور میشم ارزوی مرگ نمیکنم ب خودکشی ام فکر نمیکنم چون نمیدونم اون زندگی ک اونور منتظرمه رو چجوری ساختمش...

برام دعای آرامش کنید 

خیلی نیاز دارم ب آرامش قلبی روحی جسمی