2777
2789
عنوان

بیاین بهترین نواد بهداشتی رو بهتون معرفی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 23 پست
من مشبک پاهامو میسوزونه مای لیدی استفاده میکنم برای شبا هم باید مخصوص شب بگیرم من دوروز اول خونریزی ...

مای لیدی هم خوبه اما نانسی خیلی نازکتره و جذبش واقعا بالاس ولی برای شب همون تافته رو بگیر عااالیه من دیشب فهمیدم فرق نواربهداشتیها رو

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه مولپد اولترا نانسی برام پس میداد مای لیدی هم خوبه تافته که اصلا میتراشه پوست رو

مولپد خوبه اما خیلی ضخیمه و چسبش ضعیفه من با تافته اصلا مشکل نداشتم بسته بندیشم خیلی شیک بود اصلا واسه بسته بندیش برداشتم ولی دیدم کیفیتشم عاووولیه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مای لیدی هم خوبه اما نانسی خیلی نازکتره و جذبش واقعا بالاس ولی برای شب همون تافته رو بگیر عااالیه من ...

ععع چ خوب ان شالله ک تا ساله دیگه نوار لازم نشم😁♥️بعدش نانسی میگیرم منم با اینه مای لیدی مشکل دارم ک عقبش کج میشه هی باید درستش کنم😐

ععع چ خوب ان شالله ک تا ساله دیگه نوار لازم نشم😁♥️بعدش نانسی میگیرم منم با اینه مای لیدی مشکل دارم ...

دقیقا مشکل منم همین بود اما این تافته اصلا جابجا نشد جمع هم نشد واقعا راضی بودم انشالله باردار بشی و لازمت نشه 😍😍😝😝😜

مای لیدی هم خوبه اما نانسی خیلی نازکتره و جذبش واقعا بالاس ولی برای شب همون تافته رو بگیر عااالیه من ...

من نانسی گرفته بودم اصلا نیم ساعت درست نمبموند جمع میشد همش یه طرف پس میداد به لباسم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من یه بار مخصوص شب یه مارکی دیگه هر چی گشتم پیداش نکردم 

بعد متوجه شدم مخصوص شب ها همه یکی ان و حتی بسته بندی شون هم یکیه 

فقط اسم روش فرق داره 

تازه یه چیز جدید دیدم 

مخصوص روز... (اسم کاملش یادم نیست خخ)

از همین مارک تافته بود 

ولی نخریدم